Biliyorum. Ama kış ılık olacak gibi. Yani tam istediğin derecelerde.
kar yağmayacaksa ılık olmasın
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBiliyorum. Ama kış ılık olacak gibi. Yani tam istediğin derecelerde.
Kar niye yağmasın. Ilık da kar yağabilir. Hatta bana göre daha iyi. Daha şiddetli yağar o şekilde.
2 gün sonra geceler daha da serinliyor. Zaten bana 20-22 dereceler yetmiyordu gece. Benim bünyem için yetmiyor valla.
Eylül ayı gelince sıcaklar bitecek diyenlere az yağışlı ve sıcak Eylül şoku. Ve tamamını kaplayacak gibi ayın, mn üstü sıcaklık ve mn altı yağış
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Ay ortalaması yukarıda yağışlar var yok arası. Belki ay bitmeden bir sistem gelebilir ama bilemiyorum vade uzun. Elbet o ciddi serin atak Ekim ayının başlarına kadar gelmeli.
Bugün oldukça sıcak yarın serinliyoruz.
Bugün oldukça sıcak yarın serinliyoruz.
bu aralar isler yogun cuhara bakamiyorum. nasil olacak onumuzdeki gunler. varmi sistem gorunen onumuzdeki hafta
bu aralar isler yogun cuhara bakamiyorum. nasil olacak onumuzdeki gunler. varmi sistem gorunen onumuzdeki hafta
Yağış yok serinleme var ardından tekrar ısınma ama normal seviyede. Ayın ilk yarısına kadar hareket yok gibi