Evet İstanbul'da 2.senem ve 2 sinde de Kasım'da kar yagdi sonra boş geçti yani tabi bu sene daha bitmedi ama ...
Hadi bende bir tahminde bulunayım ayın 21 İ ilk karlı sistem diyeyim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEvet İstanbul'da 2.senem ve 2 sinde de Kasım'da kar yagdi sonra boş geçti yani tabi bu sene daha bitmedi ama ...
Hadi bende bir tahminde bulunayım ayın 21 İ ilk karlı sistem diyeyim
5-6-7 Şubat için şahsi tahminim şudur ki ince bir kar örtüsü oluşacak fakat çabucak eriyecek
5-6-7 Şubat için şahsi tahminim şudur ki ince bir kar örtüsü oluşacak fakat çabucak eriyecek
Yağış anında dek bant yakalayabilen yerlerde bu ihtimal var
Sadece havada gorecegiz 150 rakim ve ustu ince ortu yapar
suanki goruntude deniz seviyesinde sistem sirasinda kky ve kar arasinda surekli gecislerin oldugu bir durum soz konusu.
degisebilirde.
bu hafta gözüken sistemi de alamazsak şahsen ben ocak ayının ilk 10 gününün de hareketli geçeceğini sanmam.
bu hafta gözüken sistemi de alamazsak şahsen ben ocak ayının ilk 10 gününün de hareketli geçeceğini sanmam.
Herkes ayrı bir şey söylüyor, şaşırdık doğrusu.
Ecm de bozdu italyaya vermiş sistemi
Herkes ayrı bir şey söylüyor, şaşırdık doğrusu.
5 dk da çıkardım bu sonucu çok ta önemli değil aslında kendi fikrim ![]()
5 dk da çıkardım bu sonucu çok ta önemli değil aslında kendi fikrim
Devam et o zaman.
Bol şans...
Geçerlidir avrupa alırsa bu süre dahada uzayabilir.
Geçerlidir avrupa alırsa bu süre dahada uzayabilir.
Kaçındaki sistem bide bu sadece istanbul içinmi geçerli iç bölgeller kar allırmı
Kaçındaki sistem bide bu sadece istanbul içinmi geçerli iç bölgeller kar allırmı
Modelde gözüken reis Avrupa alırsa sistemi biz Afrika atak alırız üstümüzden kalkması en az 4 5 gün surer
İstanbul adına bu sistem dahil ocağın ilk 3 haftasıda maalesef kayıp olarak tahmin yapmak istiyorum. Beni derinden üzsede
Modelde gözüken reis Avrupa alırsa sistemi biz Afrika atak alırız üstümüzden kalkması en az 4 5 gün surer
Modelde 2 tane sistem var ama yılbaşındakini mi söylüyorsun