1,4 derece olmuş samsun biraz önce 0,2 dereceydi
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
- 

- 
			Hocam bende samsun 100rakim civarındayim 10cm var şimdiden 
- 
			Bence tam tersi az oldu. 500 hpa samsuna gelen soguklar - 20- 22 Max modelden anlıyorsanız dediğimi anlamışsınızdır. Nerde - 30 - 35 ler Nerde - 20 ler Araba üstünde çatılarda eriyen karlar olur ona hayır demem.  Hocam trabzonu yorumlama şansınız var mı acaba? 
- 
			Erime varmı serkan Yok abi valla buz yerler kutur kutur ediyo 
- 
			Dekleri kaçırmasak bari 
- 
			Yok abi valla buz yerler kutur kutur ediyo Sevindim valla bu duruma inşallah erime yapmaya başlamaz. 
- 
			Sevindim valla bu duruma inşallah erime yapmaya başlamaz. Hocam samsun 100rakimda toplam kaç cm olur şuan 10cm var 
- 
			Hocam trabzonu yorumlama şansınız var mı acaba? Fevzi hocamız sorarsanız iyi olur. Bölge sorumlusu arkadaşımız. 
- 
			Sevindim valla bu duruma inşallah erime yapmaya başlamaz. Suana kadar öyle birşey yok abi yerler buz tutmuş 
- 
			Trabzonda geceye başlarmı kar yağmaya arkadaşlar ? 
- 
			Hocam samsun 100rakimda toplam kaç cm olur şuan 10cm var Samsunda 3 gün boyunca kar yağışı olacak yogun bir şekilde devam edecek. Bir durum olmazsa 50 cm kadar bile gidebilir. Ama yine beklenti az olsun. 
- 
			Samsunda 3 gün boyunca kar yağışı olacak yogun bir şekilde devam edecek. Bir durum olmazsa 50 cm kadar bile gidebilir. Ama yine beklenti az olsun. hocam bu kütleler ne zaman birleşir 
- 
			Hocam trabzonu yorumlama şansınız var mı acaba? Trabzon yarın anca kar seviyelerine geliyor 17 karlı görünüyor. Fevzi hoca sizi bilgilendirir 
- 
			Trabzon yarın anca kar seviyelerine geliyor 17 karlı görünüyor. Fevzi hoca sizi bilgilendirir Hocam benim rakımı 300 üzeri sahil değil onun için tuttu kar 
- 
			Bu kadar fark normal mi Zonguldak ile Bartın arasındaki fark dikkatimi çekti The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
-