Güzel şarkı abi kışın model yorumlama konularına cirit Atmanı bekliyorum ustalığını konuşturursun 🙂😄😄
Ben cirit atarsam yüzün güler Yusuf. ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGüzel şarkı abi kışın model yorumlama konularına cirit Atmanı bekliyorum ustalığını konuşturursun 🙂😄😄
Ben cirit atarsam yüzün güler Yusuf. ![]()
Büyük İhtimalle Koita oynar haftaya
Büyük İhtimalle Koita oynar haftaya
Trabzonspor'da İsteyen kişi oynasın, defans göbeği çok yumuşak bu açığı gidermeleri lazım.
Trabzonspor'da İsteyen kişi oynasın, defans göbeği çok yumuşak bu açığı gidermeleri lazım.
İyi bir forvet bu işi tamamlar sebebi ise şu an Koita olsaydı bence 6-3 biterdi maç hatta moralleri bozulsa 6-2 bile olabilirdi
İyi bir forvet bu işi tamamlar sebebi ise şu an Koita olsaydı bence 6-3 biterdi maç hatta moralleri bozulsa 6-2 bile olabilirdi
Ben stoperler iyi değil diyorum, sen forvet diyorsun Mustafa E Bakam.
Şu yağışlı sistem için çok heyecanlıyım takip ediyorum konuları uyku tutmadı o yüzden 🙂
Ben stoperler iyi değil diyorum, sen forvet diyorsun Mustafa E Bakam.
Hocam şöyle bir söz var
En iyi savunma atak yapmaktır diye nerede duydum hatırlamıyorum ili an ama ona göre konuşuyorum ben
Bu arada şu anki puanımız 21.600 güncellenecek birazdan anında yazacak
Bu arada bir İsviçre takımı daha gitti Feyenoord 3-0 yendi ilk maçı
Ve bu yıl Nwakaeme-Gervinho ikilisi damga vuracak sebebi birini 3 kişi tutmaya gitti mi diğeri boş kalıyor öbürünü de 3 kişi tutsa orta boş kalacak çünkü 😂
Bugün 6 Ağustos ve benim doğum günüm
Hep birlikte nice mutlu yaşlara önce forumla birlikte inşallah
Bugün 6 Ağustos ve benim doğum günüm
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hep birlikte nice mutlu yaşlara önce forumla birlikte inşallah
Doğum Günün Kutlu Olsun Nice Yaşlara🎉🎁İnşallah Seninle Daha Karlı Sistemlere ❄️
Haftaya Trabzonspor maçına iddia oynasam net 2.5 üst oynarım çok gol olur 😂😂
mustafa28 amin inşallah hep birlikte
Çekya’yı tekrar altımıza aldık Norveç yaklaşıyor Trabzonspor’un mutlak yenmesi lazım
21.600->22.000
200 Sivas
100 Trabzon
100 Galatasaray