• Ben kazanacak adam tutmuyorum ya 😅

Kazanan kişilerden bir piastriye sempatim var

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Tesadüf olarak karşıma çıktı haberim yoktu Formula 4 İtalya'da bu sezon Türkiye'yi temsil edecek bir pilotumuz var Emir Tanju şöyle yeni olmuş yarış videosunu bırakıyorum

Italian F4 Championship - ACI Racing Weekend Misano round 1 - Race 1
    🔴 LIVE | The Italian F4 Championship kicks off at Misano!The opening race of the season gets underway at the ACI Racing Weekend, with a new grid of rising s...
    www.youtube.com

• En çok görsel anlamda uğraştığım tasarım olabilir kendimi geliştirmeye devam

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Resmi Gönderi

En çok görsel anlamda uğraştığım tasarım olabilir kendimi geliştirmeye devam

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Her zaman olduğu gibi buda güzel olmuş Mustafa,Eline emeğine sağlık, görseller ile her zaman uğraşıyorsun,sitemizin adını ekliyorsun 👏

Sağolasın 👏

• Formula 1'de 7.virajdayız

• İtalya evinde kayboldu

Ferrari ve Antonelli q2 de veda etti ve büyük sürpriz Aston Martin geri döndü iki araçla q3 e kaldı. Alonso ile son kez 1 şampiyonluk gelir mi acaba seneye merakla bekliyorum

• Geçen hafta özellikle sıralama turlarında karmaşıklığa yol açan C6 bir kez daha sahnede

• yeni üyeler arasında f1 seven birini görmek hoşuma gitti bu işte tuzumuz olduysa ne mutlu bana

bu hafta finallerim sona erecek haftaya sıralama işine vs de el atacağım

• Resmi Gönderi

yeni üyeler arasında f1 seven birini görmek hoşuma gitti bu işte tuzumuz olduysa ne mutlu bana

bu hafta finallerim sona erecek haftaya sıralama işine vs de el atacağım

Sauber bir üyelik aldı bir daha da online olmadı..

Profilinde Kimi Raikonen benimde dikkatimi çekmişti üyelik aldığında.Buz adam derlerdi ona,belli hareketler dışında asla farklı bir tepkisi,sevinci veya bir gülümsemesi olmazdı Raikonen'nin

Sen yaz ben takip ediyorum 🙂

eskiden daha da fazla bakar takip ederdik canlı ve herkese açık yayınlandığı zamanlarda

• Sauber bir üyelik aldı bir daha da online olmadı..

Profilinde Kimi Raikonen benimde dikkatimi çekmişti üyelik aldığında.Buz adam derlerdi ona,belli hareketler dışında asla farklı bir tepkisi,sevinci veya bir gülümsemesi olmazdı Raikonen'nin

Sen yaz ben takip ediyorum 🙂

eskiden daha da fazla bakar takip ederdik canlı ve herkese açık yayınlandığı zamanlarda

Abi sende çok cevher var ya arada konusu açıldı mı ortaya çıkıyor anlaşılan daha tanımadığım çok yönün var

• F2'de kaoslu bir başlangıç oldu

Harici İçerik x.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

• Aracı düzelttiler ama her yarış yine sorun çıkıyor Alonso yine puansız tamamladı haftayı

• Resmi Gönderi

F2'de kaoslu bir başlangıç oldu

Harici İçerik x.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Cümbüş olmuş adeta,o karışıklığa rağmen zararsız atlatılmış

• 9.durak İspanya

• Resmi Gönderi

Toprak Razgatlioglu 2026 motogp sezonu için Yamaha ile anlaştı haberleri var,boyle bir geçiş zaten bekleniyordu 20-25 senedir olmayan bir olayı da gerçekleştirmiş olacak.

2010 yılında Ben Spires ten sonra superbike şampiyonu olarak motogp ye geçen bir sporcu olarak tarihte yerini alacak.