Ben kazanacak adam tutmuyorum ya 😅
Kazanan kişilerden bir piastriye sempatim var
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBen kazanacak adam tutmuyorum ya 😅
Kazanan kişilerden bir piastriye sempatim var
Tesadüf olarak karşıma çıktı haberim yoktu Formula 4 İtalya'da bu sezon Türkiye'yi temsil edecek bir pilotumuz var Emir Tanju şöyle yeni olmuş yarış videosunu bırakıyorum
En çok görsel anlamda uğraştığım tasarım olabilir kendimi geliştirmeye devam
En çok görsel anlamda uğraştığım tasarım olabilir kendimi geliştirmeye devam
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Her zaman olduğu gibi buda güzel olmuş Mustafa,Eline emeğine sağlık, görseller ile her zaman uğraşıyorsun,sitemizin adını ekliyorsun 👏
Sağolasın 👏
Formula 1'de 7.virajdayız
İtalya evinde kayboldu
Ferrari ve Antonelli q2 de veda etti ve büyük sürpriz Aston Martin geri döndü iki araçla q3 e kaldı. Alonso ile son kez 1 şampiyonluk gelir mi acaba seneye merakla bekliyorum
Geçen hafta özellikle sıralama turlarında karmaşıklığa yol açan C6 bir kez daha sahnede
yeni üyeler arasında f1 seven birini görmek hoşuma gitti bu işte tuzumuz olduysa ne mutlu bana
bu hafta finallerim sona erecek haftaya sıralama işine vs de el atacağım
yeni üyeler arasında f1 seven birini görmek hoşuma gitti bu işte tuzumuz olduysa ne mutlu bana
bu hafta finallerim sona erecek haftaya sıralama işine vs de el atacağım
Sauber bir üyelik aldı bir daha da online olmadı..
Profilinde Kimi Raikonen benimde dikkatimi çekmişti üyelik aldığında.Buz adam derlerdi ona,belli hareketler dışında asla farklı bir tepkisi,sevinci veya bir gülümsemesi olmazdı Raikonen'nin
Sen yaz ben takip ediyorum 🙂
eskiden daha da fazla bakar takip ederdik canlı ve herkese açık yayınlandığı zamanlarda
Sauber bir üyelik aldı bir daha da online olmadı..
Profilinde Kimi Raikonen benimde dikkatimi çekmişti üyelik aldığında.Buz adam derlerdi ona,belli hareketler dışında asla farklı bir tepkisi,sevinci veya bir gülümsemesi olmazdı Raikonen'nin
Sen yaz ben takip ediyorum 🙂
eskiden daha da fazla bakar takip ederdik canlı ve herkese açık yayınlandığı zamanlarda
Abi sende çok cevher var ya arada konusu açıldı mı ortaya çıkıyor anlaşılan daha tanımadığım çok yönün var
F2'de kaoslu bir başlangıç oldu
Aracı düzelttiler ama her yarış yine sorun çıkıyor Alonso yine puansız tamamladı haftayı
F2'de kaoslu bir başlangıç oldu
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Cümbüş olmuş adeta,o karışıklığa rağmen zararsız atlatılmış
9.durak İspanya
Toprak Razgatlioglu 2026 motogp sezonu için Yamaha ile anlaştı haberleri var,boyle bir geçiş zaten bekleniyordu 20-25 senedir olmayan bir olayı da gerçekleştirmiş olacak.
2010 yılında Ben Spires ten sonra superbike şampiyonu olarak motogp ye geçen bir sporcu olarak tarihte yerini alacak.