- Resmi Gönderi
6,3 Yunanistan
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur6,3 Yunanistan
Önemli bir deprem geçmiş olsun Yunanistan’a
Adeta kaynayan kazan oldu Dünya.Bir günde meydana gelen depremler şiddetli.
Bunun devamında da Tsunami riski
"Batı Meksika, Şili, Yeni Zelanda, Batı Peru, Hawaii'de tsunami sirenleri çalıyor.
Halktan yüksek bölgelere çıkılması isteniyor"denilmişti akşam.
8.1 olmuş
Vallahı insanın kendi elinden oluyor bu depremler sen gidip sebebine bakma(fay hatları vs ) bu dünya sebepler dünyası da ama her şeyi sebebe bağlamak yanlıştır. insanların azgınlığı ve günahlarından da artırıyor depremleri. kiyamet yaklaştıkça depremler artacak diye boşa denmemiş. Allah, çok azıp da helak olanlardan eylemesin inşhaAllah
Ben bir şey farkettim büyük depremlerden önce genellikle uçak kazası oluyor mesela iki gün önce Sudan'da uçak düşmüştü
Ben bir şey farkettim büyük depremlerden önce genellikle uçak kazası oluyor mesela iki gün önce Sudan'da uçak düşmüştü
Meteorolojik olarak bakmak gerek
Volkanik ve sismik açıdan hareketli bir döneme girdik dünya geneli.
Ordu'da deprem olmuş ama ben pek hissetmedim
Başarılar sana da bu konuda bizlere bilgiler sunabilirsin.
Başarılar sana da bu konuda bizlere bilgiler sunabilirsin.
Kısmet diyelim abi. Mesela anlık deprem bildirmekten ziyade depremlerle ilgili bilgilerde yazabilir miyim ?
Kısmet diyelim abi. Mesela anlık deprem bildirmekten ziyade depremlerle ilgili bilgilerde yazabilir miyim ?
Yapabilirsin arada 4 ve üzeri depremleri atabilirsin
26 Aralık 2004'te gerçekleşen depremin büyüklüğü 9.1 ila 9.3 arasında değişiyordu. Batma tipinde gerçekleşen depremin asıl merkezi Endonezya , Sumatra adasının batı kıyılarıydı. Deprem sonrası boyu 30 metreyi aşan tsunami dalgaları meydana geldi bu nedenle 14 ülkede 230 binden fazla insan hayatını kaybetti. Ölüm sayısı ile bu deprem dünyada en çok ölüme yol açan 6. depremdi. Bu depremin bir diğer özelliği ise dünya üzerinde kayıtlara geçen en uzun deprem olmasıydı. Deprem 8.3 ila 10 dakika arasında sürdü ve tüm gezegeni 1 santim hareket ettirdi. Deprem sonrasında dünya çapında insani yardım kampanyası başlatıldı. Kampanya boyunca toplanan 14 milyar dolar ile depremzedelere yardım edildi.
Eline sağlık wriscuttern
wriscuttern eline sağlık. Başarılar dilerim bu konuda sana. Çok önemli ve herkesin bilgilenmesi gereken bir konu