Google güncellemeden aldım
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
-
-
Ve gfs'de kar vermeye başladı
-
- Resmi Gönderi
Buyur abim
-
Buyur abim
Yukarıdaki görünü için etiketledim
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Google güncellemeden aldım
Ilk defa boyle bir güncelleme gordum sanirim
-
- Resmi Gönderi
Ve gfs'de kar vermeye başladı
Ben son 6 saate kadar Hatay'a 10 cm kar verip son öğle güncellemesinde 0 cm verdiğini hatırlarım. Kanayan yaramdır
-
Selamün aleyküm Hayırlı günler Manisa/Demircide bu akşam google'in hava durumuna göre kar gösteriyor sizce yağar mı?
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
- Resmi Gönderi
Selamün aleyküm Hayırlı günler Manisa/Demircide bu akşam google'in hava durumuna göre kar gösteriyor sizce yağar mı?
Ve aleyküm selam abim. Sansli bir konumda görünüyorsun maşallah gece ve yarın güzel kar görünüyor. Göründüğü gibi eksiksiz yağar inşallah. Fotoğraf atmayı unutma🫡
-
Selamün aleyküm, herkese selamlar abiler , kardeşler bol karlı kışımız olsun insAllah başta sağlık ve sıhhat ile
-
- Resmi Gönderi
Selamünaleyküm Hayırlı Sabahlar
Aleykümselam
Selamün aleyküm, herkese selamlar abiler , kardeşler bol karlı kışımız olsun insAllah başta sağlık ve sıhhat ile
Aleyküm selam hoşgeldin..
İnşallah diyelim
-
Genel uyarımı yaptım 🙃😀😀
Streamable Videostreamable.com -
Selamünaleyküm hayırlı akşamlar herkese
-