- Resmi Gönderi
@Salihh
Bak zaten modeller gereğince düşük seviyede moral bozucu istersen seni tatile çıkaralım sistem gelene kadar yada az rahat dur .
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur@Salihh
Bak zaten modeller gereğince düşük seviyede moral bozucu istersen seni tatile çıkaralım sistem gelene kadar yada az rahat dur .
Kanada da sıcaklık -44 e kadar düşmüş
29 Aralık 2020 de başlayan yolculuğumuz 29 Aralık 2021 de tam 1 yılı doldurdu 1 yıl içerisinde benimle olan olmayan herkese çok teşekkür ediyorum hepinizi seviyorum hep birlikte nice sistemlere birlikte model takiplerine inşallah
29 Aralık 2020 de başlayan yolculuğumuz 29 Aralık 2021 de tam 1 yılı doldurdu 1 yıl içerisinde benimle olan olmayan herkese çok teşekkür ediyorum hepinizi seviyorum hep birlikte nice sistemlere birlikte model takiplerine inşallah
Maşallah maşallah...Hep beraber Nice yıllara ve sistemlere Mustafa
Asıl zaman Ecmwf güncellemesinde akşama da şimdi atayım akşama başka bir şey gelir 😁
Maşallah maşallah...Hep beraber Nice yıllara ve sistemlere Mustafa
Teşekkürler hocam ve Amin
Gece güncellemesine bekleniyorsunuzz.
Saadet adam topluyor güncelleme için, kesin bişey yapacak 😂
japonyada aşırı soğuk ve kar yağışlarından 5 kişi ölmüş
Hİç guncellemelerin tadı tuzu yok yaw
Haç işaretini gördüm 😃
Haç işaretini gördüm 😃
Ne diyon sen ya
Ne diyon sen ya
Latife etmiş
Latife etmiş