:* bu emojiyi çok sevdim
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Tongadaki yanardağ ne durumda
-
Hayırlı akşamlar herkese .Uzun zaman sonra şahit olduğum en güzel kar yağışı. Paylaşmak istedim
-
Hayırlı akşamlar herkese .Uzun zaman sonra şahit olduğum en güzel kar yağışı. Paylaşmak istedim
Hocam Blizzard yaşamışsın
Çok güzel görüntüler eline sağlık
-
- Resmi Gönderi
Arkadaşlar lütfen model takibi sırasında o konuda alakasız yorumlar yapmayalım !!!
-
tonga noldu
-
Takip ettiğim bir kilimatolog Tonga volkanı için bir tahmin yapmış sizlerinde izlemesini isterim açıkçası.
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
tonga noldu
Netten bakarız salih herkes gibi..Hala tam.ve net bir bilgi yok sanırım
. Açılan konular da yazılanlara bakmak en iyisi..Nette abur cubur işler çok
-
- Resmi Gönderi
Takip ettiğim bir kilimatolog Tonga volkanı için bir tahmin yapmış sizlerinde izlemesini isterim açıkçası.
Hasan senin de bildiğin şeyleri dile getirmiş bence.Kisa vadede ne derece etkili olacak belli değil. Şubat ve Mart ayına da dem vurması şaşırtıcı.
"Normal verilerimiz neydi bizim? Şubat ve Mart sıcak geçecekti"diyor nedense..
Buna istinaden sert Şubat ve Mart yaşanacak der.
Yazın yağışlı ve serin geçecek der..
Sonra da bazı varsayım ve kriterler vsvs..
Neyse bakalım vardır bir bildiği..Eline sağlık,yinede takip etmekte yarar var.. Bilgi bilgidir diyelim..
-
- Resmi Gönderi
Süper yağış ,eline emeğine sağlık abim..
Gözlerimiz şenlendi adeta .
-
inşallah yellowstone patlar amin
Çok istiyorum patlamasini
-
- Resmi Gönderi
Bu ney yav hayat durmuş resmen Eser14
-
Biliyor musun hala aklımda o sözler.
Yalanımda benle birlikte şarkıları söyler. 😉😉
-
- Resmi Gönderi
Dostlar lütfen model sayfasında konumunuz, bölgeniz adına iyi/kötü/isyan tarzı mesajlar yazmayın. Model paylaşımı ve yorumlaması yapalım bilmeyen/anlayamayan arkadaşlarımız da takip ederek değerleri yorumlarınızı okur.
-
off ya izmire kar yok güncelleme berbT
-