Bunları iltifat olarak alıp teşekkür ediyorum 😅
Sohbetimiz Bol Olsun
- 

- 
			O değilde bu site olmasa nerde lak lak yapacakmışım vallahi çok seviyorum sizleri iyi ki varsınız güzel insanlar ☺️ 
- 
			Bunları iltifat olarak alıp teşekkür ediyorum 😅 İltifat almana gerek var mı be şu sitenin bir bayan üyesi olman yeterli bence 😂🌸 
- 
			Whisper dayım bi  koy içelim hiç uykum yok bugün 😅 koy içelim hiç uykum yok bugün 😅
- 

- 
			Büyüklere hürmet. Sen koy da Whisper içsin 😅 O güzel yapıyor ondan yoksa estağfurullah herzaman 😂 
- 
			- Resmi Gönderi
 Yasin71 yinede temkinli olmak lazım, bu Karadeniz' liler evinde silah yapan insanlar ne zaman neye kızacakları belli olmuyor, Trabzon'da  içmedim diye adam bana kafayı takmıştı zorla içirdi  =D içmedim diye adam bana kafayı takmıştı zorla içirdi  =D
- 
			Yasin71 yinede temkinli olmak lazım, bu Karadeniz' liler evinde silah yapan insanlar ne zaman neye kızacakları belli olmuyor, Trabzon'da  içmedim diye adam bana kafayı takmıştı zorla içirdi  =D içmedim diye adam bana kafayı takmıştı zorla içirdi  =DVur dedik, öldürdün. 😅 
- 
			Yasin71 yinede temkinli olmak lazım, bu Karadeniz' liler evinde silah yapan insanlar ne zaman neye kızacakları belli olmuyor, Trabzon'da  içmedim diye adam bana kafayı takmıştı zorla içirdi =D içmedim diye adam bana kafayı takmıştı zorla içirdi =DAbi kesinlikle katılıyorum. Benim de Karadenizli arkadaşım vardı yurtta zorla  içirirdi içmezsem zorlardı ne çektim be kulağı çınlasın kardeşimin 😂😂 içirirdi içmezsem zorlardı ne çektim be kulağı çınlasın kardeşimin 😂😂
- 
			- Resmi Gönderi
 Vur dedik, öldürdün. 😅 İltifat işte, hem kızma telefon otomatik yazıyor, yoom ben =D 
- 
			İltifat işte, hem kızma telefon otomatik yazıyor, yoom ben =D angara şivesine bayılıyorum iyi ki grıggaleliyim 😂 
- 
			- Resmi Gönderi
 Whisper abi  mı içsek mı içsek
- 
			- Resmi Gönderi
 Bu saatte bu kadar neşe ve laklak hayra alamet değil... Büyük bir efsane sisteme adım adım gidiyoruz demek ki  Yatın uyuyun GALİK 
- 
			Saadet kalk bi  yap içelim sende vardır güzel kaçak yap içelim sende vardır güzel kaçak 😂 😂
- 
			- Resmi Gönderi
 Arkadaşlar ben sabah işe gideceğim, size doyum olmaz iyi geceler herkese 
-