Sohbetimiz Bol Olsun

• Ben hislerime hep guvenmişimdir biliyordum zaten bu salgının başımıza çok bela olacagini

• Ben hislerime hep guvenmişimdir biliyordum zaten bu salgının başımıza çok bela olacagini

Salgın küresel, sadece artık bu gerçekle yaşamayı öğrenmemiz gerek, ta ki normal bulaşıcı bir virüs hastalığına dönene kadar.

• Bu sesle uyumayı deneyin çok huzurlu oluyor

Harici İçerik m.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

• Ve dinleyip uyumayı en çok sevdiğim ses paylaşmadan olmaz :)

Harici İçerik m.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

• Hayırlı Geceler HS Ailesi

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Rasulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Saatimi kurdum hayırlı geceler :hs: ailesi abah görüşmek üzere umarım kalkarim kalkarsam guncelleme bende:) GFS

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Resmi Gönderi

Paylaşımlarda beğeni atalım deme sebebim

64 paylaşım en az 3 beğeniden 192 puan

Atlama zıplama ile paylaşımlar ile fire de verilse paylaşımlar ile fazlaca puanlar kazanılıyor, emeği ve uğraşı yerini buluyor.

Azda ben atıyorum arada ...

Her paylaşım 4-5 beğeni ile her mesaj ile 300-400 puan(genelde fazlası oluyor ) kazanıyor.

Paylaşım yapan arkadaşlara, yorumları olanlara,selam verenlere,soru soranlara beğeni atmayı unutmayalim arkadaşlar.

Hayırlı geceler herkese..

• Resmi Gönderi

Bir kaç eskilerden aktarma edelim madem kar tifan geliyor bizlere...

Atalım çocukluk yıllarından anılar..

Varsa anılarınız (ki vardır) yazalım lütfen..Siz yazın yaşayın o anıyı,bizler de okuyalım,yaşayalım,anılarınızı canlandıralım gözümüzde..

Konu burada

The content cannot be displayed because it is no longer available.
    • Resmi Gönderi