- Resmi Gönderi
Whisper abi ne güzel yazmışsın HS yi, sabah erken saatlerde yola düşüyorum önümü zor görüyorum karanlıkta, hemen hemen aynı miktarda kar tutmuş burda da
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturWhisper abi ne güzel yazmışsın HS yi, sabah erken saatlerde yola düşüyorum önümü zor görüyorum karanlıkta, hemen hemen aynı miktarda kar tutmuş burda da
Whisper abi ne güzel yazmışsın HS yi, sabah erken saatlerde yola düşüyorum önümü zor görüyorum karanlıkta, hemen hemen aynı miktarda kar tutmuş burda da
Güzel yağışlar olsun inşallah.
Daha yoğun,daha da fazlası gelir yakında bize de,tüm yurda da :alkıs:
Whisper bak kar tifan olunca nasıl da erken kalkar 😜😜. Günaydın hayırlı sabahlar herkese. Yoğun okul mesaisinden devam biz. Dayı da kar tifan eder. Sizin oralar 10 gün daha böyle dayı 🏃🏻♂️
Forum okadar sakinki sistemi kuş yaptılar sonuçta. sanki bu sakinligi bu yıl cok yasayacagiz gibi geliyor
gfs çok güzel cikiyo ecnwf buna uymali
Güzel günler yakındır
Güzel günler yakındır
Merhabalar Bu Formda Yeni Sayılırım İlk Defa Yorum Atıyorum 5 Yıldır Başka Formları Takip Ediyordum. Ülkemiz Adına İyi Bir Kış Olur İnşallah😊😊
Merhabalar Bu Formda Yeni Sayılırım İlk Defa Yorum Atıyorum 5 Yıldır Başka Formları Takip Ediyordum. Ülkemiz Adına İyi Bir Kış Olur İnşallah😊😊
Hosgeldin, inşaallah diyelim :alkıs:
Hoşgeldin ailemize👏 inşallah iyi olacak😊
Hosgeldin, inşaallah diyelim :alkıs:
Hoşbuldum Teşekkürler Ederim😊
Hoşgeldiniz :alkıs:
Hoşgeldin ailemize👏 inşallah iyi olacak😊
Hoşbuldum Teşekkür Ederim😊
Hoşgeldiniz :alkıs:
Hoş Buldum Teşekkür Ederim 😊
Hoşgeldiniz 🎉 Umarım iyi bir kış olur 🙏🏻