Zamanı gelsin hocam ben sana bunu hatırlatcam
Sabirsizlikla bekliyorum
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturZamanı gelsin hocam ben sana bunu hatırlatcam
Sabirsizlikla bekliyorum
Herkese selamlar 👋 Güzel ve bol sistemli , bol kar yağışlı bir kış olması dileğiyle... ![]()
Herkese selamlar 👋 Güzel ve bol sistemli , bol kar yağışlı bir kış olması dileğiyle...
Aleyküm selam reis hoşgeldin
Herkese selamlar 👋 Güzel ve bol sistemli , bol kar yağışlı bir kış olması dileğiyle...
Aleykumselam, tekrar hosgeldin..
başlamadı gene global fırıldak sistem:/
Hadi Hasan indir sistemi
Dışarısı bugün buz gibiydi özlemişim böyle soğukları
Gfs güncellemesine bekliyoruz,
Şu 21 22 sistemini dahada güzelleştirme peşindeyim görsel olarak daha iyi kar yağabilir bence.
Garipseyeceksiniz fakat ben ayın 30 una kadar sicak tarafta kalma taraftarıyım
Atmosfer toparlansin ki ocak başında bombayı patlatsin.
Neredeyse bütün hava Forumlarında varım şuanki süreçten kimse neden menmun olmaz anlamış değilim 21 22 Aralık tarihlerinde havada kar görecek İstanbul ve çevresi Aralık ayı için bu yeterli değil mi? Kaldı ki yıllar sonra ilk defa Aralık ayında kar göreceğiz bu bile çok olumlu başlangıç kış mevsimi için. Benim için en az 10 20 cm kar potansiyeli taşıyan sistemlerin başlama ayları ocak ve şubat aylarıdır biraz aç gözlü olmamak lazım az ile yetinmek lazım
Angora güzel görünüyor
Benim için en az 10 20 cm kar potansiyeli taşıyan sistemlerin başlama ayları ocak ve şubat aylarıdır biraz aç gözlü olmamak lazım az ile yetinmek lazım
:alkıs: :alkıs:
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Angora güzel görünüyor
Özledim bak şimdi yapılırmı bu hocam ya
ben şlurda olacaktım şimdi yürücektim