Konya
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Olmamış bence,21 22 Aralık sistemini gfs bozdu
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKonya
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Olmamış bence,21 22 Aralık sistemini gfs bozdu
dark and cold anlık yazılmamış,daha önce bakılmış ona göre bir yorum getirilmiş olabilir.
Buyurun arkadaşlar
Neyse ecwmf 21 22 Aralık sistemini aynı potansiyelde vermeye devam ediyor birazdan gfs güncellemesi başlayacak bakalım bu sefer nasıl bir çıktı sunacak bizlere efendim..
Hazır olun heyecanlanmayın beklentiniz yüksek olmasın işte o zaman kafanız rahat olur efendim..
Sana ve tüm
ailesine de iyi günler..
Takipteyiz gfs yi..
Eline sağlık Yusuf,
Konya
Salih Berkant'a helal olsun adam her platformda bıkmadan işini yapıyor.
Geçen senede ocak ortası mı şubat ortası mı hangi sistem pek hatırlamıyorum ama o sistemde 5 gün kalana kadar falan efsane gösteriyordu sonradan bozuk daha sonra düzelmişti yine inşallah böyle olur
Bu sabah Anıtkaya
Yağış çok ince ve zayıf,olarak devam ediyor.

Hayvan sevgimiz eksik olmaz tarçınla biraz oynadık.. 🙂
Size tuhaf gelebilir ama sanki benim konumum bu sene istanbula göre 4 5 derece daha sıcak oluyor bunu farketmeye başladım bu saatlerde grapuel olması lazım ama yağmurdan başka bir şey olmuyor benim konumum neden böyle oldu bu sene
https://www.facebook.com/watch?v=497019508283978
Walmart'ın metaverse marketi
:-D
korktuğum şey ise karlı sistemlerde bile kocaelinin yağmur almasından korkuyorum bu sene bariz sıcak ilerliyor istanbula göre
Hayırlı günler iyi dinlendim
Tarih olarak şu an ocak ilk haftası çıkmadan diyebilirim tam netleşmedi Ben avrupa diyorum olurda Türkiyemize gelirse bayram havası yaratır
Yine bozdun moralimizi yine mi almanyaya gitcek sistem Avrupa dediğin almanya
Tarih olarak şu an ocak ilk haftası çıkmadan diyebilirim tam netleşmedi Ben avrupa diyorum olurda Türkiyemize gelirse bayram havası yaratır