Rahat nefese bugün kavuşmuş bulunuyorum yaptıracak arkadaşlar cekinenler varsa yaptırmalı bence önceki burnuma göre yüzde 60 daha acıldıgını net söyleyebilirim cok memnunum ilk günden
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Tek sıkıntı boğazında küçük dilin oldıgu yerde agız yaraları ve aftlar cıktı ve cok acı veriyor ameliyatan sonra normalmiş kwnacort diye bir krem sürüyorum donduruyor
-
Sıvı besleniyorum yutkunma acayip zor geliyor böyle
-
- Resmi Gönderi
Geçmiş olsun tekrardan Semih Ö.
Daha iyi olur ileride.. Tez şifa inşallah, havalara da az dikkat et
-
Geçmiş olsun tekrardan Semih Ö.
Daha iyi olur ileride.. Tez şifa inşallah, havalara da az dikkat et
Ihlamur muhallebi falan yiyorum abi mide ilacı da yazdı doktor reflü var biraz bende o da tetikliyor bazen sıkıntı olabiliyor
-
Bu gece uykum nasıl olacak bakalım en merak ettigim soru bogazım kuru uyanıyordum ve baş ağrım oluyordu
-
- Resmi Gönderi
Bu gece uykum nasıl olacak bakalım en merak ettigim soru bogazım kuru uyanıyordum ve baş ağrım oluyordu
Ağızdan nefes alıp vermen ona neden oluyor haliyle..
İnşaallah kısa zamanda geçer gider
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar
Hayırlı akşamlar olsun
-
Semih Ö. Geçmiş olsun yeniden
-
Bu zaman son zamanlarda çok hızlı geçmeye başladı, sabah kalktığım gibi bir bakıyorum saat 5 olmuş. Sonra yatma saati geliyor ve ben o günden hiç bir şey anlamıyorum çok tuhaf ya..
-
Ağızdan nefes alıp vermen ona neden oluyor haliyle..
İnşaallah kısa zamanda geçer gider
Aynen abim ameliyat gecti bundan sonrası vız gelir tırst gider vücüdu toparlamam lazım ilaclara bağımlı oldum şu ara
Semih Ö. Geçmiş olsun yeniden
Teşekkür ederim
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Before-After
-
Daha doğrusu After-Before sırasına göre
Kemer çok net görünüyormuş fotolarda Eee Karadenizli adamız olacaktı o kadar

-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Before-After
geçmiş olsun tekrardan burnuna taktıkları plastik ne ilk defa görüyorum
-