Bu Facebook da havalarınsesi diye sayfa var bizim mi?
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Bu Facebook da havalarınsesi diye sayfa var bizim mi?
Evet Cengiz
-
- Resmi Gönderi
Bu aktiflik gece model konusunda da olsa tadından yenmez🎂🍰
-
Sarp Özdoğan Sahutt Eren dewpoint bakabileceğim bir site varmıdır rica etsem atarmısınız?
-
Sarp Özdoğan Sahutt Eren dewpoint bakabileceğim bir site varmıdır rica etsem atarmısınız?
https://www.calculator.net/dew-point-calculator.html
Ben genelde buradan anlık takip yapıyorum, MGM verileri ile
-
- Resmi Gönderi
https://www.weatheronline.co.uk/cgi-bin/expert…VAR=pslv&INFO=1
Çoğu parametre var bu linkte kısa vadede özellikle işine yarar skew t grafiği.
-
- Resmi Gönderi
Şimdi farkettim bu zamana kadar öğrendiğim şeyleri toplam sayfa olarak baz alırsak 120 sayfalik mesajlar ve daha öğrenecek çoook şey var çooook , bazen bu hobi okulun önüne geçiyor hatta hayatımın bile .
-
- Resmi Gönderi
mehmet civan sanal alemin kralı 😎 hoşgeldin abi nerelerdesin.
buralardayim ben eren surekli is temposundan dolayi biraz arka planda kaliyorum ama takip ediyorum forumu. saolasin iyi kucuk bir operasyon gecirdim tatildeyim bu ara. sizler nasilsiniz
-
Şimdi farkettim bu zamana kadar öğrendiğim şeyleri toplam sayfa olarak baz alırsak 120 sayfalik mesajlar ve daha öğrenecek çoook şey var çooook , bazen bu hobi okulun önüne geçiyor hatta hayatımın bile .
Sınıf arkadaşlarımla bile artık analiz yapıyoruz sınıfta sistemleri o derece bende de =D
-
- Resmi Gönderi
buralardayim ben eren surekli is temposundan dolayi biraz arka planda kaliyorum ama takip ediyorum forumu. saolasin iyi kucuk bir operasyon gecirdim tatildeyim bu ara. sizler nasilsiniz
Yuvarlanıyoruz bildiğin gibi.
-
Evet Cengiz
Abi çok az paylaşım geliyo
-
Hatta 2 arkadaşım şu sıralar model veri derken iyi yol kat ediyorlar foruma da gelmelerini rica ettim
-
- Resmi Gönderi
Hatta 2 arkadaşım şu sıralar model veri derken iyi yol kat ediyorlar foruma da gelmelerini rica ettim
gelsinler bu isin ilk mektebi burasi. ilerde sorarlarsa alayliyiz desinler
-
- Resmi Gönderi
Hedef şu model yorumlama basit iş sadece birkaç ayda alışırsın ancak verileri yorumlarsan,analiz edersen o modelin sana sunacağı çıktıyı günler öncesinden tahmin edebilirsin şu an hedefim bu bütün verileri araştırıp ogrenmek ve ardından okul bitince artık model mi yaparız Sinan abiyle bilemem 😅😬😂
-
Okulda tanıştık yine okulun Pc sinde model takip ederken, başka bir forumda şuanda önceden de uğraşıyormuş zaten bu hobiyle o da veri falan iyi yorumluyor Ao Nao falan ondan kaptım :'D
-