Sistem yaşanırken gebzede olucam Whisper, sen de oralardasın sanırım dayı
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Sistem yaşanırken gebzede olucam Whisper, sen de oralardasın sanırım dayı
Ben kaçacak gibiyim Afyon'a abim.. Bunaldım burada,3_4 yağışı da kaçırdım burda yağmur Afyon'da ise hep kar vardı
Kalırsam yazarım buradan bi görüşmek nasip olur inşallah.
-
Yaz gelsin artik
-
Oyun oynarken ping çıkması kadar sinir bozucu bir şey olamaz ya. Resmen stres topu oluyorum evin içerisinde adam akıllı modem alacak param yoksa hiç modem almam giderim 12 GB İnternet(mobil veri) alırım daha iyi
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Böyle bir tweet paylaştım bakalım kim ne diyecek 😃😃
-
- Resmi Gönderi
Ben kaçacak gibiyim Afyon'a abim.. Bunaldım burada,3_4 yağışı da kaçırdım burda yağmur Afyon'da ise hep kar vardı
Kalırsam yazarım buradan bi görüşmek nasip olur inşallah.
ev arkadaasim kutahyadaydi dun bugun simdi geldi. resim cekmis bi avuc kar kristalize yada yaprak seklinde degil boyle top top neden bu sekilde diyor
bilemem sitede bilen birine sorayim dedim ?
-
Bana Whisper dayımdan başka kimse cevap vermiyor veya yorumumu beğenmiyor nedense
-
- Resmi Gönderi
ev arkadaasim kutahyadaydi dun bugun simdi geldi. resim cekmis bi avuc kar kristalize yada yaprak seklinde degil boyle top top neden bu sekilde diyor
bilemem sitede bilen birine sorayim dedim ?
İyi bilenler vardır bu konu hakkında..Ben sadece kar tanelerinin asla birbirlerine benzemediği biliyorum o kadar
-
mehmet civan abi top top derken bu şekilde mi acaba ocak sisteminde çekmiştim. Hissiyatı graupel gibi değildi çok rahat kartopu yapılıyordu bunla
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler bu saatte biraz işim vardı .
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı sabahlar
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler herkese
-
- Resmi Gönderi
Bas bas bağıra bağıra kış bitti diyen bir meteoroloji kahini vardı bilirsiniz kim olduğunu şimdide kış geri geldi,efsane geliyor diye paylaşım yapıyor,kendisine hani kış bitmişti tarzında bir yazı yazdım sonuç engellendim 😂😂😂🥴
-
Bas bas bağıra bağıra kış bitti diyen bir meteoroloji kahini vardı bilirsiniz kim olduğunu şimdide kış geri geldi,efsane geliyor diye paylaşım yapıyor,kendisine hani kış bitmişti tarzında bir yazı yazdım sonuç engellendim 😂😂😂🥴
onun engellemediği var mı sanki
-
Selamun aleyküm hayırlı günler
Aielesi
-