Sohbetimiz Bol Olsun

• >>>WinteR<<< şaşkınlık attığın gibi kar durdu. Orada yağmıyor mu yoksa 😅

Burası arada yağıyor arada kesiliyor genelde sabahtan beri güzel yağış var 20 cm buldu erimese daha çok olurdu . Çok kuvvetli buzlanma var hava inanılmaz soğuk. Şaşkınlık ifadesi için de 4 sene sonra yazdığın için attım ;-)

• Hayatınızda görebileceğiniz en komik değilse ise en tuhaf video izleyin düşüncelerinizi buraya paylaşın şahsen ben çok güldüm

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

• Resmi Gönderi

Hayatınızda görebileceğiniz en komik değilse ise en tuhaf video izleyin düşüncelerinizi buraya paylaşın şahsen ben çok güldüm

Bence sadece takipçi ve izleyicilerle alay etmiş..Bakmam böyle topalaklara

• Herşey bermudaya yağsın. Ne var ne yok. İstanbul'un yüzde 20'sinin yaşadığı yere yağsın. Geri kalan boş otursun. Güzel ya valla. Adaletli böyle. Bizde oturup gemi gibi sabahtan beri heyecanla takip edelim. (Boş yere) artık kabak tadı verdi model takibi falan. Yahu neydi ne oldu. Bu kadarda olmaz. Neden model takimi yapıp bu siteye giriyoruz ki bir kaç saat sonrasını bile bilemeyen modeller için!! Sene olmuş 2022. Uzay çağındayız. 6 saat sonrası muamma. Merdo istanbulun çoğunu memnun edecek yerden girmeyecek belki ama bize attığı kazık unutulmaz Umarım mutlu olur yağan yerlerdeki insanlar. Ben sistemi kapattım

• Resmi Gönderi

Herşey bermudaya yağsın. Ne var ne yok. İstanbul'un yüzde 20'sinin yaşadığı yere yağsın. Geri kalan boş otursun. Güzel ya valla. Adaletli böyle. Bizde oturup gemi gibi sabahtan beri heyecanla takip edelim. (Boş yere) artık kabak tadı verdi model takibi falan. Yahu neydi ne oldu. Bu kadarda olmaz. Neden model takimi yapıp bu siteye giriyoruz ki bir kaç saat sonrasını bile bilemeyen modeller için!! Sene olmuş 2022. Uzay çağındayız. 6 saat sonrası muamma. Merdo istanbulun çoğunu memnun edecek yerden girmeyecek belki ama bize attığı kazık unutulmaz Umarım mutlu olur yağan yerlerdeki insanlar. Ben sistemi kapattım

bermuda neresi ?

• Diyelim ki dışarıda kar oynadınız. Anı olarak kalması için bir kartopu yapıp eve geldiniz ve buzdolabına koydunuz. Sizce kar topunun erimemesi için buzdolabının sıcaklığını kaç dereceye ayarlamanız lazım 15

Sonuç katılımcılar tarafından görülebilir

Diyelim ki dışarıda kar oynadınız. Anı olarak kalması için bir kartopu yapıp eve geldiniz ve buzdolabına koydunuz. Sizce kar topunun erimemesi için buzdolabının sıcaklığını kaç dereceye ayarlamanız lazım

• Sitede isim vermek yasak olduğu için isim vermiyorum ama güvenilir ve yüksek takipçisi olan bir tahmincinin verdiği haber diyebilirim Whisper  Sinan abi isim vermeye izin verirse söylerim ismini . Neyse şöyle bir tweet atmış:

İstanbul'da okullar pazartesi günü de tatil edildi. Resmi açıklama gün içinde valilik tarafından yapılacaktır.

• Sitede isim vermek yasak olduğu için isim vermiyorum ama güvenilir ve yüksek takipçisi olan bir tahmincinin verdiği haber diyebilirim Whisper  Sinan abi isim vermeye izin verirse söylerim ismini . Neyse şöyle bir tweet atmış:

İstanbul'da okullar pazartesi günü de tatil edildi. Resmi açıklama gün içinde valilik tarafından yapılacaktır.

Aynı yazı internette dolaşıyor birçok kişi paylaşmış. Umarım.gerçektir bekliyoruz bakalım

🇹🇷