Dönemin en zor yks sini bize yapacaklar gibi geliyor bana nedense ama hayırlısı
2024 Tayfa
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDönemin en zor yks sini bize yapacaklar gibi geliyor bana nedense ama hayırlısı
2024 Tayfa
Netler buysa rahat gelir bence. OBP düşürmezse. 100 üstü tytsi var.
Bu matematikle 100 ustu yapan binlerce kisi var.
Bu siteye girdim netleri öyle bi sıralama veriyor. Bilemedim hayırlısı olsun istediğim bölüm 60k da zaten
Netlerin buysa 27-32k arasi gelir.Bu sene yigilma olacak.
eleman gitmiş mardin kızıltepeye hava sıcak diye paylaşım yapmış 40 + derece . biride demişki şaşmaz abi :D tipik nem yok 50 derecede olsa farketmez anlamıyorum nem olmayınca sıcak olmuyormu?
ben gerekeni yazdımda böyle modeller türedi
Eskişehirin kuru sıcağını yeseydi böyle konuşamazdı . vercen bu tipleri inşaata 35 derecede % 1 nem oranıyla çalışsınlar .2 saate işten kaçarlar habersiz.
Sefa kazancc sohbete yazdığın nick ile gir al şifreni.Gittin gelmedin abim
Hayırlı günler herkese
İlk Maymun Çiçeği Virüsü Görülmüş Hayırlı Olsun
izmire üzülüyorum 1990 larda ve 2000 başlarında yani hatırladığım o dönem boyunca izmire müthiş yağmurlar yağardı yani hava durumlarında genelde şiddetli yağış olurdu hatta izmir denilince akla yağmur gelirdi. .
2010 da izmirde askerlikte yaptım o zaman bile yağışlar az deniliyordu bi başlıyordu yağış 30 saat yağıyordu şimdi hepten kurudu
bu sene kışın hepten faciaydı.. izmirin olduğu o coğrafyada genel bir problem var izmir bitmiş ama şu var izmirinde poyrazı iyidir bu arada gece 3-4 derecede nöbetlerde poyraz fırtınası yemişizdir hissedilen - 10 derece oluyor :D karacabay gibi değil tabi ama yakın
ekime kadar izmirde yağış olmaz belki kimbilir .
farklı bir konuyada değinicem . 2000 başlarında hava durumlarında şöyle derlerdi mesela bir sistem geliyor Akdeniz üzerinden ılık ve yağışlı hava dalgası geliyor.şeklinde açıklama yapılırdı Artık akdeniz isimli bir sistem gelmiyor geliyorsada benim haberim yok yada ismi değişti. ..
genelde akdeniz isimli sistem karlı sistemlerin arkasından gelirdi geldimide deli gibi yağmur yağardı . yani benim aklımda öyle kalmış.akdeniz üzerinden ılık ve yağışlı hava dalgası geliyor. böyle bir sistem geliyormu? o seneler hava durumuda bakan arkadaşlar bilirler 2002 de falan?
Bu matematikle 100 ustu yapan binlerce kisi var.
Netlerin buysa 27-32k arasi gelir.Bu sene yigilma olacak.
Herkes farklı yorum yapıyor yığılma konusunda. Dediğim gibi bölümüm 60k da bu sene 50k dan alsa yine giriyorum o yüzden bu temponun ardına bir de onu düşünemeyeceğim 😊 Otomativ sektörüne gireceğiz inşallah onun için yabancı dil ,yazılım, udemy kursları ve staj kovalıyorum sınav bittiğinden beri. Diplomalı işsiz olmaktansa biraz dişi sıkıp bir şeyler başarmak gerekiyor.
Kolombiya IRI modeli önümüzdeki 3 ay süreç böyle demiş
15 Haziran 2022
1 Haziran 2022'den itibaren
tahmin ENSO tahmini:
La Niña benzeri durum devam ediyor. SINTEX-F, La Niña benzeri durumun sonbahar ortasına kadar devam edeceğini ve daha sonra geç sonbaharda bozulacağını tahmin ediyor. tahminleri bu şekilde
SameT. özel mesaja bakiver,alttaki yeni konuya da paylaşımları ativer
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kolombiya IRI modeli önümüzdeki 3 ay süreç böyle demiş
Bunların mavi boyası kalmamış hiçbir zaman mavi skala verdiğini görmedim
aynen bunlar böyle ya hazıran içinde sıcak falan diyordu normal geçti . hep kırmızı bunlar rutine almışlar
aynen bunlar böyle ya hazıran içinde sıcak falan diyordu normal geçti . hep kırmızı bunlar rutine almışlar
Bu iklim modellerini takip etmek lazım hangisi daha tutarlı diye en tutarlısı şahsi olarak cfs,cansips,ukmo.
onları takip ediyorum zaten de biraz değişiklilk olsun dedim . farklılık iyidir zatem modelin isminde hayır yok :D
Daha Çok Gösterizmire üzülüyorum 1990 larda ve 2000 başlarında yani hatırladığım o dönem boyunca izmire müthiş yağmurlar yağardı yani hava durumlarında genelde şiddetli yağış olurdu hatta izmir denilince akla yağmur gelirdi. .
2010 da izmirde askerlikte yaptım o zaman bile yağışlar az deniliyordu bi başlıyordu yağış 30 saat yağıyordu şimdi hepten kurudu
bu sene kışın hepten faciaydı.. izmirin olduğu o coğrafyada genel bir problem var izmir bitmiş ama şu var izmirinde poyrazı iyidir bu arada gece 3-4 derecede nöbetlerde poyraz fırtınası yemişizdir hissedilen - 10 derece oluyor :D karacabay gibi değil tabi ama yakın
ekime kadar izmirde yağış olmaz belki kimbilir .
farklı bir konuyada değinicem . 2000 başlarında hava durumlarında şöyle derlerdi mesela bir sistem geliyor Akdeniz üzerinden ılık ve yağışlı hava dalgası geliyor.şeklinde açıklama yapılırdı Artık akdeniz isimli bir sistem gelmiyor geliyorsada benim haberim yok yada ismi değişti. ..
genelde akdeniz isimli sistem karlı sistemlerin arkasından gelirdi geldimide deli gibi yağmur yağardı . yani benim aklımda öyle kalmış.akdeniz üzerinden ılık ve yağışlı hava dalgası geliyor. böyle bir sistem geliyormu? o seneler hava durumuda bakan arkadaşlar bilirler 2002 de falan?
vay bee 2002 dedin bana yetti.2000-2004 arası tabiri caizse akdenizin yağış açısından şaha kalktığı yıllardı. Özelliklede 2000-01 2001-02 ve 2002-03 sezonları gerçekten belkide tüm zamanların zirvesidir evet doğru o zamanlar özellikle orta akdeniz kökenli yağışlı sistem ibaresi çok kullanılırdı. Gün gün not alırdım not defterine hava hadiselerini. Özellikle hava durumunda ntv bir başkaydı gerçekten. Hele o alarko carrier ve garfıeld temalı vede intro müzikli hava durumu çok başkaydı yaa ntv'nin
genelde saat başına 5 yada 10 dakika kala çıkardı. Kurulurdum ntv'nin başına heyecanla beklerdim tam hava durumu başlaycak son dakika canlı yayın girerdi acayip sinir olurdum. Tabi o zaman internet yok bişey yok istediğiniz saat bakamıyordunuz hava durumuna. Tv de denk geldin geldin. e tabi çocuktukta öyle istediğimiz saat kumandayı alıp izleyemiyorduk hava durumunu. Ayrıca hava durumlarıda 3 günlüktü öyle haftalık tahminler falan yoktu. İşte olayı en güzel kılan yanıda buydu. Şimdi envai çeşit tahmin mesela bakıyosun 2 haftalık tahmine ufukta yağmur yok olayın heyecanı kaçıyor. Yağmur gözükse bile biliyosunki bir sonraki güncellemede o eriyecek heyecanı yine alıyor senden. Ama o zamanlar dediğim gibi hava durumları en fazla 3 günlük ve yağmur gözükmese bile acaba 4.cü gün yağmur gelirmi ve bir sonraki güncellemede 3 günlük dataya yağmur girermi diye nasılda heyecanlanırdık.
Herşeyin o ilk amatör hali çok başkaydı ya gerçekten.