Sohbetimiz Bol Olsun

• Resmi Gönderi

Twitter da gündem olmuş Üniversite için ek kontenjan aşılmasını talep ediyorlar Bakalım bu işin sonu ne olacak

Bütün suç meb te baraj kalktı kyk yurtlarında yaş sınırı 30a yükseltildi isteyen istediği gibi sınava girip çıkabilir ek kontenjan sorununu düzeltmeleri lazım ama bir şey yapamayacaklar.

• Merhaba arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir,sınava girip yerleşen arkadaşlarımıza eğitim hayatında başarılar dilerim. Bende uzun zamandır siteye giremedim,kpss maratonu son sürat devam ediyor. :)

• Resmi Gönderi

Merhaba arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir,sınava girip yerleşen arkadaşlarımıza eğitim hayatında başarılar dilerim. Bende uzun zamandır siteye giremedim,kpss maratonu son sürat devam ediyor. :)

Hosgeldin reis. Ozlettin kendini yav. Bizler iyiyiz sen nasılsın?

• Ben 18 yaşındaki foroğafımı koysam buraya millet korkar çok zayıftım aşırı derecede. ki sima olarakta 15 16 yşşında derdiniz 19 yaşında boy 1.76 kilo 48 di 19 yaşından sonra boyum uzadı şimdi 1.78

bu fotoğraf 18 tipi değil. en az 23 24 yaşında duruyor

kafaya sanki birşey geçirmiş gibi duruyor .Sima yüz hatları erken kartlaşmış. Genetik yapısal 18 yaşındaki elamanın yüzü körpe olur çocuksu durur yüz. Büyük gösteriyor

Varsa Paran Cümle Alem Kulun Yoksa Paran Cehennemdir Yolun.... B)

• 5. Sınıfa gidiyorum konu açılınca aklıma geldi ::) gülmeyin ama :) Eskişehirdeyim sene 1999 2000 dönemi.

5. sınıfta sınıfça tartılıyoruz. herkes tek tek tahtaya çıkıp tartılıyor öğretmen başımızda Sınıfta kızlarda dahil en zayıf ben gelmiştim. bana kiloda en yakın olan kız 21 kilo gelmişti boydada erkeklerde ya en kısaydım yada en kısa olanla eşittik :) 5. sınıfta 17 yada 18 kiilo gelmiştim şaka gibi demi :)

7. sınıfta boy 1.42 gelmişti yine çok zayıftım kilomu bilmiuyorum

yaş 14 2004 te lise 1 de boyum 1.48 di :) babam milimetrik ölçerdi :) kar kalınlığını ölçer gibi. bıçakla

Samsuna gelmedende ölçtürdüm senin boy 1.77 değilmiydi dedi yok dedim falan derken kalk dedi ölçem . BOY .1.78 cm 6 milim ölçtü peder ::) hassas kantara çıktım 1.78 çıktı direk

şimdi boy 1.78 cm 6 milim . kilo 75 2011 de 66 kiloydum .Kemik yapım ince kemiklerim ince .Bence en önemli şeylerden biri kemik yapısı ..

15 ayda 1 kilo almadan geldim ya askerden askerden sonra aldım kilo

Varsa Paran Cümle Alem Kulun Yoksa Paran Cehennemdir Yolun.... B)