Bursa Ulucami 1890
,
Günümüz ( sene belirsiz.)
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBursa Ulucami 1890
,
Günümüz ( sene belirsiz.)
Geçmiş olsun Polis01
Şifa inşaallah,tez zamanda geçer gider Allah'ın izniyle
Amin. Teşekkür Ederim Reis😊
Yarın fındığa başlıyoruz 3-4 gün bahçelerdeyim artık bu sıcakta nasıl toplanacak çok merak ediyorum açıkçası geçen sene kadar zaten pek fazla fındık olmamış olsa olsa dere kenarında olmuştur Mayıs ayında bizim köylere hep kar yağdığı için yandı çoğu fındık.
Annem hiç mi fen ve teknoloji dersi görmedi bu sıcakta ılık suyla evi temizliyor nem tavan yaptı içeride..
Çok değişik bir hava var dışarıda. Bulut neredeyse yok ama şakır şakır yağmur yağıyordu 5dk önce. Yerlerde ıslanmadı. Bayağı dengesiz.
bursada cok bogucu sicaklik yuksek degil ama bunaltiyor
İkincil Twitter hesabımda, Hava ile ilgili tweetlerim var.
Takip ederseniz sevinirim.
Samsunda bugün hava ciddi bunaltıcıydı Bulut bile yok havada Hava kendini aştı bulutsuza döndü.
"+8 in görüntüsü uzaktan basit gelir". Bu modellerde görünen serinlemeyi fazla dikkate almıyorsunuz ama bu şekilde gelirse, akşamları özellikle sabahları uzun kollu giyeceğiz farkındaysanız.. O yüzden küçümseyin değerini bilin.
Ben şimdi modelleri takibe alacağım bu serinleme için. Hatta yarım saat kırk beş dakika olmuş gfs güncellemesi başlayalı. Güzel bir çıktı olmuşsa buraya da paylaşırım hemen.
Ağrı dağı 22 ağustos FOtoğraf Bu akşam çekildi. 50 derece olsa yine direnir öyle soğuk Ama bitecek ölmeden görecem be bitrtiğini ömrüm varsa.
Adanam Yanür Abi Bu Ne Hiç Esmür Oturduğum Yerde Cığıl Cığıl Terliyom🥵
Oyyyyyt! Gölcüğe bakın be..
bursada cok bogucu sicaklik yuksek degil ama bunaltiyor
Kanka uludağda kar varmı? vardır diye düşünüyorum az bir noktada ? Dikkatini çektimi hiç. Görükledesin ya sen zirve gözükür ordan
Bundan 15 sene öncesi direk kesin vardır derdimde şimdi emin olamıyorum malum kar az yazyor yazlar sıcak oluyor .
Çok az noktada vardır kar Görüklede tam yeri
Bu arada Sitenin resmi Discord adresine de bekleriz
Bunalttı iyice nem yahu
Bu arada Sitenin resmi Discord adresine de bekleriz
Hiç almayayım bu kadar geç haberim olmuşsa bu sunucudan benim gelmenin bir anlamı yok.