- Resmi Gönderi
Hiç almayayım bu kadar geç haberim olmuşsa bu sunucudan benim gelmenin bir anlamı yok.
1-2 yıldan beri paylaşılıyor bu link sen gormemis olabilirsin
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHiç almayayım bu kadar geç haberim olmuşsa bu sunucudan benim gelmenin bir anlamı yok.
Bu üyelerin kurduğu sunucu sitenin yönetimi sorumlu değil yani .
Pekii bana bundan neden bahsetmediniz de boşu boşuna HS discord sunucusu açmama sebep oldunuz
Pekii bana bundan neden bahsetmediniz de boşu boşuna HS discord sunucusu açmama sebep oldunuz
Yazismalarda sana demiştim Yusuf.
Yazismalarda sana demiştim Yusuf.
Kusura kalma dikkat eksikliğim olunca göremiyorum bazen. Discorddan da biraz laf saydırdım arkadaşlara birde sana özür dilerim
Kusura kalma dikkat eksikliğim olunca göremiyorum bazen. Discorddan da biraz laf saydırdım arkadaşlara birde sana özür dilerim
Sadece sayı sayalım Yusuf ..
Atar giderden uzak durmakta fayda var
Bu sesi açıp uyuyacağım birazdan
🙃
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Bu sesi açıp uyuyacağım birazdan
🙃
Üşüdüm adeta
Hayırlı geceler
:koşma:
Hayırlı geceler
:koşma:
Hayırlı geceler
1-OCAK -21 AĞUSTOS arası gerçekleşen toplam yağışlar Türkiye Geneli ..ESKİŞEHİR 72 sırada şaşırdımmı
Yıllık yağıştır bu. 20 günde hiçbir yerde bu kadar yağış düşmez yav
Hayırlı sabahlar, günaydın
Senelik olsa o kadar düşük olacağını zannetmiyorum.. Bursa için senelık yağış ortalaması 719 kg . 387 kg düşmüş. bu kg senelik yağış için oldukça düşük bir yağış . çok kurak sıradışı kurak olmalıki 387 kg ile seneyi kapatsın. Sesenin bitmesinede 4 ay var
387 kg ağış almış bursa şimdiye kadar. 332 kg açık var . Ortalamayı yakalayadabilie geçebilirde düşükte kalabilir bunu bilemeyiz ama . senelik ortalıama yağışa baktığımızda absürt bir durum yok gibi duruyor
Ben alıntı yaptm bence bu veriler doğru
Riezey baktım 2309 kg senelik yağış ortalaması Düşen 1209 . Senelik olamaz bu veriler .