Whisper Abim işine karışmak gibi olmasın fakat sorun çıkaran arkadaşları uyarıp yasaklamak daha mantıklı değilmi
hep beraber model takibi yapıp yorumlayalım 2 3 tane insan kavga ediyor diye kapatmak uygun olmaz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur Whisper Abim işine karışmak gibi olmasın fakat sorun çıkaran arkadaşları uyarıp yasaklamak daha mantıklı değilmi
hep beraber model takibi yapıp yorumlayalım 2 3 tane insan kavga ediyor diye kapatmak uygun olmaz
Whisper Abim işine karışmak gibi olmasın fakat sorun çıkaran arkadaşları uyarıp yasaklamak daha mantıklı değilmi
Ara sıra kavgalar olur, abartmayalım. Sağlam bir kar yağışı herkesi sakinleştirir.
Hayrılı olsun
Noldu ki?
Kavga iki taraflı olur Enes o kendi kendine yazmış bir şey dikkate bile alınmamali birde profiline baktım 31 yaşında yazık gerçekten burasi çok küçük değişimlere bile sevindigimiz bir yer inşallah o sistem bize gelecek ama gerçekleri yazdığımızda kendilerine yediremiyorlar burada Sinan başkan gibi tecrübeler varken bize laf düşmez kendimizce 500hpa yorumlamaya çalışıyoruz doğrusu yanlışı varsa affola iyi forumlar herkese
john Snow elçilik görevin hayırlı olsun. Başarılar.
Kavga iki taraflı olur Enes o kendi kendine yazmış bir şey dikkate bile alınmamali birde profiline baktım 31 yaşında yazık gerçekten burasi çok küçük değişimlere bile sevindigimiz bir yer inşallah o sistem bize gelecek ama gerçekleri yazdığımızda kendilerine yediremiyorlar burada Sinan başkan gibi tecrübeler varken bize laf düşmez kendimizce 500hpa yorumlamaya çalışıyoruz doğrusu yanlışı varsa affola iyi forumlar herkese
Mesele kavga değil kim kurallara uymazsa kime haksızlık yapılırsa ilk gerekeni biz yaparız senin yorumlarında bir sıkıntı ben göremedim o da hakkettiği cezayı aldı sıkıntı giderildi
Herkese iyi forumlar
Noldu ki?
İtalya temsilcisi oldun
john Snow elçilik görevin hayırlı olsun. Başarılar.
Sağolun hocam
İtalya temsilcisi oldun
Oooo çok iyi baskan sağolun:) çok sevindim.
Yarın kalp ve damar cerrahisine randevu aldım her ihtimale karşı bir gözükecem gögüs tarafında ilginç bir his var demiştim hala devam ediyor gripten diye çok takmamıştım ama bi görünmeye karar verdim
İçim ferahlar en azından internette baya bir şeyler okudum Zatürre, influenza kaynaklı falan filan kafam karıştı iyice bi görüneyim dedim bakalım mhrs den aldım
Yarın kalp ve damar cerrahisine randevu aldım her ihtimale karşı bir gözükecem gögüs tarafında ilginç bir his var demiştim hala devam ediyor gripten diye çok takmamıştım ama bi görünmeye karar verdim
Geçmiş olsun,bir sıkıntı çıkmaz Allah'ın izniyle.
Geçmiş olsun,bir sıkıntı çıkmaz Allah'ın izniyle.
İnşallah abi bakalım
Geçmiş olsun kardeşim inşallah hayırlı haberler alırsın
Bu grip oldugumdan beridir var bu sıkıntı zaten hala balgamlı öksürük ve burun akıntısı geçmedi burun akıntısının rengi de sarıdan yeşile döndü gerçekten zor bir salgın bu