Sinan abi neden böyle oluyor modeller hiç sistem vermiyo abi HEpsi uçtu yokmu söyleyeceğin güzel bişeyler abi şöyle şu zaman düzelme olucak abi bişeyler söyle bu sene sistem almadan kapatmak istemiyorum
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Sinan abi neden böyle oluyor modeller hiç sistem vermiyo abi HEpsi uçtu yokmu söyleyeceğin güzel bişeyler abi şöyle şu zaman düzelme olucak abi bişeyler söyle bu sene sistem almadan kapatmak istemiyorum
Şubat sonunu bekle sessizce 🤫
-
Herkese hayırlı sabahlar. Ne kadar hayırlı bir sabah olabilecekse artık. Benim umudum 6 ocaktan sonra kalmamıştı bu kış ile ilgili ama böyle kaçınca insan yinede üzülüyor. Modellerin hepsine yazıklar olsun. Rezil ettiler sistemi. Bir de sadece 2-3 gün kala..27 şubat 3 mart tarihi arasına çok yükselmiştim ocak 20 başlarında hayırlısı olsun artık lütfen inşALLAH diyelim.
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı cumalar
-
Hayırlı cumalar
Abi bişeyler söylemicen mi
-
GFS öğlen güncellemesinde sistemi değiştirsin bizim lehimize çevirsin 1 ay cezalı üye yapın beni razıyım
-
Erdal salihi geçtin gerçekten
-
Şubat sonunu bekle sessizce 🤫
Şubat sonu Mart başı Mart sonu Nisan başı kardeş ümit yok bu seneden hep bekliyoruz ama gelen bişey yok
-
Selamın aleyküm hayırlı cumalar
-
Selamün aleyküm Hayırlı Cumalar arkadaşlar
-
Selamün aleyküm Hayırlı Cumalar arkadaşlar
Hayırlı cumalar kardesim
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı Cumalar, hayırlı günler herkese
-
Merhaba herkesi diğer model konusuna navgem güncellemesine bekliyorum.
-
Merhaba herkesi diğer model konusuna navgem güncellemesine bekliyorum.
Eline sağlık kardeşim 💪
-
Eline sağlık kardeşim 💪
Teşekkür ederim hocam
-