- Resmi Gönderi
Hocam tekrardan hoş geldiniz hayırlı olsun .
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHocam tekrardan hoş geldiniz hayırlı olsun .
Yeni mahalle, Bağlık tepesi.Rakım 146. Nerde öyle 600 rakım😅
Bağlık-kırat tarafı yüksek yine abi
Ben gittim onun evine arabayla zor çıkılıyor.
Evet geldin kanka lakin öyle çok yüksek rakım değil. Benim tek avantajım dekli sistemlerde pek pas geçmiyor beni
Bağlık-kırat tarafı yüksek yine abi
Kırat 300 rakımdan fazla
Bahçelievler mahallesi ile benim konum arasında bile yan yana olan mahalleler olmasına rağmen bariz kar farkı oluyordu kary oğunluk açısından hatta 20-30 rakım bile örtü fark ettigi sistemler gördüm ben degisik bir durum
Yalnız son yıllarda Zonguldak olarak her sene bir efsane alınca bu sene şu ana kadar boş geçmenin hüznü oldu bence sadece bende degil tüm Zonguldaklılar sağlam bir sistem bekliyor şu ana kadar boştu inşallah kışın ikinci yarısı beklentileri karşılar
Bir ev bulduk herhalde oturacağımız ev 50-60 rakım arası felan çok mu kötü kar açısından sizce? Güzel sistemlerde güzel kar örtüsü görür müyüm?
Bir ev bulduk herhalde oturacağımız ev 50-60 rakım arası felan çok mu kötü kar açısından sizce? Güzel sistemlerde güzel kar örtüsü görür müyüm?
Mevcut durumundan ahım şahım fark olmaz bence
Tek faktör rakım degil bu işte bence
Şuradan şuraya geçebiliriz
97 rakımdan 50-60 rakıma geçmek çok koymaz bana umarım ileriki kış sezonlarında
Bizim millet bahçesi 130 rakım
Mart ortasına kadar evimizden taşınacağız ısrarla çarşıya taşınmayalım diyorum çünkü rakımı daha düşük😅😅
taşınacaksan eğer imkân varsa 400 rakım üzerine taşınmaya çalış usta Müthiş kar görürsün özellikle siklonik/cephesel sistemlerde güzel kar alırsın. rakım sistemlerinde strese girmezsin, sağlam sistemlerden sonra ortalama 5 gün yerden kalkmayan kar görürsün keyfine bakarsın. Ve her sene arabaların kar ile gömüldüğünü görmende muhtemel ben mesela 2018 ve 2024'ün şu ana kadarki süreci dışında her yıl gördüm geçtiğimiz yıl şubatta bile 🙏🏼🙏🏼
dark and cold Arşivden cıkardım 24 Ocak 2016 eski evimizin önü denize sıfır konumdu kırmızı tofaş bizim arabaydı
Ama manzaramız 10 numaraydı çok özledim