Selamünaleyküm, herkese hayırlı geceler , kış yaklaşıyor, uzun bir aradan sonra aranıza katılıp forumda okumak yazmak çok iyi geliyor iyiki varsınız
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Selamünaleyküm, herkese hayırlı geceler , kış yaklaşıyor, uzun bir aradan sonra aranıza katılıp forumda okumak yazmak çok iyi geliyor iyiki varsınız
Aleykümselam sanada hayırlı geceler hocam, sende iyiki varsın.
-
- Resmi Gönderi
Aleyküm selam hoşgeldin abim. Seni tekrar aramızda görmek süper. Sen de iyi ki varsın.
-
- Resmi Gönderi
Aleykumselam hayırlı geceler hoşgeldin,sende,sizlerde iyiki varsınız abim.
Bizim zamanlarımız yaklaşıyor,az kaldı Allah'ın izniyle
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler.
-
Hayırlı günler herkese, bu sabah iyi ayaz vardi , sis de var sanki yavaştan kış moduna girdik
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler herkese, bu sabah iyi ayaz vardi , sis de var sanki yavaştan kış moduna girdik
Önümüzdeki günler daha fazla hissedeceğiz .
Herkese hayırlı günler
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler herkese..
Halkımıza geçmiş olsun
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hayırlı günler herkese..
Halkımıza geçmiş olsun
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kötü salladı abi okuldaydım ne zamandır olmuyordu seviniyorduk.
-
- Resmi Gönderi
Kötü salladı abi okuldaydım ne zamandır olmuyordu seviniyorduk.
Gelmiş geçmiş olsun Emirhan, inşaallah orta ufak sarsıntılar ile sakinleşir fay hattı.
Allah afetinden korusun hepimizi abim.
-
Geçmiş olsun herkese
-
- Resmi Gönderi
Geçmiş olsun kardeşim bizde de bir salladı geçti. Allah beterinden korusun inşallah
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Var bi hayalimiz baya oldu yılbaşında kar görmeyeli
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Var bi hayalimiz baya oldu yılbaşında kar görmeyeli
Haydi bakalım hayırlısı olsun inşallah
-
Kırım üzeri olur mu acaba
-