- Resmi Gönderi
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Sayfalarımızı takip edelim arkadaşlar
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
HavalarinSesi Meteoroloji, Instagram: "Müzik ruhuna kar vücudunuza iyi gelsin doğum günlerinin kar yağışına denk gelen herkesin doğum günü kutlu olsun #doğumgünü #kar #kesfet #havadurumu"5 likes, 0 comments - havalarin_sesi, November 20, 2024: "Müzik ruhuna kar vücudunuza iyi gelsin doğum günlerinin kar yağışına denk gelen herkesin doğum günü…www.instagram.com -
Hayırlı sabahlar cümleten
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı sabahlar bol atmosfer açısından bol bereketli hareketli günler .
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı sabahlar cümleten
Hayırlı sabahlar bol atmosfer açısından bol bereketli hareketli günler .
Hayırlı sabahlar olsun
-
Hayırlı günler
. -
atakum55 selamlar, son 3 gönderinize baktım, tamamen verilerden uzak, uydurmasyon, alakasız yorum/görüş belirtmişsiniz. Olumsuz bir hava yayıyor olmanızın amacını anlamış değilim açıkcası elinize ne geçecek çözemedim. Uzun süreli bir kurak dönem sonrası ülke geneline bir nebzede olsa ilaç olabilecek yağışlı geliyor buna sevinmek gerekirken tavrınız değişik geldi.
Ha mevzu balkon denizliğine kar tutmayacak olmasıysa yüksek rakımlara taşınırsanız eğer bunu çözmüş olursunuz..
Hayırlı günler dilerim
-
- Resmi Gönderi
herkese hayirli gunler benim isler bitti. az uyuyup dinlenmek lazim. uyandigim gibi burdayim.
düşecek tek bir kar tanesinin peşindeyim
-
- Resmi Gönderi
Aleyküm selam. Herkese hayırlı günler
-
- Resmi Gönderi
Güncellemeye buyrun, Çağrı Erdal paylaşıyor..
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
john Snow mesajını okudum
neden sildin? Sakıncalı bir mesaj değilmiş ..Arkadaşlar arada hatırlatma amacıyla paylaşımları buraya da atmaya çalışıyorum/Z
Bu sene elden geldiği kadar sosyal medya üzerinden de faal olmaya çalışıyoruz..
Takip, beğeni ve paylaşımlarınız ile destek olursanız seviniriz
Facebook
Twitter veya x DİYELİM
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Instagram
HavalarinSesi Meteoroloji (@havalarin_sesi) • Instagram fotoğrafları ve videoları579 Takipçi, 1 Takip, 20 Gönderi - HavalarinSesi Meteoroloji'in (@havalarin_sesi) Instagram fotoğraflarını ve videolarını görwww.instagram.comYouTube
Havalarinsesiyoutube.com -
- Resmi Gönderi
gunaydinlar arkadaslar.....

hayirli cumalar.
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar.
-
Şu forumda 6 Ocak 2017 ayarında bir sistem geçirmenin hayaliyle yaşıyorum
-
Şu forumda 6 Ocak 2017 ayarında bir sistem geçirmenin hayaliyle yaşıyorum
Inşallah hocam daha güzellerini alıcaz umarım