- Resmi Gönderi
Selamünaleyküm hayırlı günler
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSelamünaleyküm hayırlı günler
Selamünaleyküm hayırlı günler
Aleyküm selam abi hayırlı günler
Modeller her zamanki gibi devam ediyor bir birlerine zıt olarak .
Önümüzdeki süreçte ben gfs modelini baz aldım incelemelerimi ona göre yapıyorum. İlk sitemi görelim şu %70 %80 olasılıklarını sonrası dediğim gibi 3-4 sistemi güçlenir demiştik biraz daha kuvvetlenmiş .
Bu arada sizlere -32 soğuk çekirdekli bir sistem ihtimali var onunda haberini veriyorum konu açmayı düşünüyorum ilerleyen günlerde.
Sinan başkan, bu -32'lik sistem 850hpa mı?
Sinan başkan, bu -32'lik sistem 850hpa mı?
Evet 850 pha soğuk çekirdeği-32
Nerde Sinan abim geldimi bize -32 mor 💜 günlerce kar yağışı![]()
![]()
Batı için tarihte yok öyle bir şey daha önce. İnşaallah onunla birlikte siklonun çarpıştığı ardından kusursuz izobarlarla deklere boğulduğumuz bir sistem gelir bir gün.
Batı için tarihte yok öyle bir şey daha önce. İnşaallah onunla birlikte siklonun çarpıştığı ardından kusursuz izobarlarla deklere boğulduğumuz bir sistem gelir bir gün.
-32 gelecek demedim soğuğun ana kaynağı
Peki abi bizde kaç olucak mor olucak mı abi
Peki abi bizde kaç olucak mor olucak mı abi
Dostum mor olup olmaması önemli değil. Uygun alçak basınç oluşumu, izobarların siklonu nasıl kestiği vs.. önemli olan bunlar yoksa isterse -40 gelsin kuru soğuk çekersin
E hocam geneide de öyle zaten😊 -20-30 bize gelmedikten sonra esprisi yok. İsterse kaynak -500 olsun.
E hocam geneide de öyle zaten😊 -20-30 bize gelmedikten sonra esprisi yok. İsterse kaynak -500 olsun.
tutucu kar icin bir miktar su bulunmasi gerekir. -30 da 850 de bilemiyorum cok sansli olmamiz lazim
Hava Tahmincisi
biz buradan alalim birer tane bosver bize gelmiyor biz gidelim
Yarın akşam canlı yayın yapacağım
Yarın akşam canlı yayın yapacağım
21.00 ? 22.00
21.00 ? 22.00
Daha erken ve uzun olabilir