Sinan abi Eskişehire MGM kar veriyor da benim korkum MGM ne derse tersi çıkıyor sizin tahminiz nedir
Şubatta Kar Saadeti
- 
						Sinan 
- 
					3 Ocak 2025 20:39 
- 

Kapalı 
- 

- 
			- Resmi Gönderi
 Sinan abi Eskişehire MGM kar veriyor da benim korkum MGM ne derse tersi çıkıyor sizin tahminiz nedir Kky olur ilk cephede ikincisinde de dek lerden ne koparırsak artık 
- 
			- Resmi Gönderi
 Sinan abi Eskişehire MGM kar veriyor da benim korkum MGM ne derse tersi çıkıyor sizin tahminiz nedir Videoları bekliyorum diyorum sana . 
- 
			Sinan hocam konum olarak tam göl ün arkasinda kalıyoruz, gelecek sistemde göl yağış üretebilmesi için şartlar uygun olur mu ? Teşekkürler 
- 
			- Resmi Gönderi
 Sinan hocam konum olarak tam göl ün arkasinda kalıyoruz, gelecek sistemde göl yağış üretebilmesi için şartlar uygun olur mu ? Teşekkürler Öncelikle ilk sorunun cevabını netleştirmeye veya yakın bir yazı sunmaya çalışalım ikici soru aklımda kalsın 
- 
			- Resmi Gönderi
 Egede oluşmasını temenni ettiğimiz düşük basınç alanı için bir kaç güncelleme bekliyoruz en son 48 saatte kadar bekliyoruz yüksek basınç alının biraz daha gerilemesi lazım … 
- 
			- Resmi Gönderi
 İzmir sizede geliyor… 
- 
			Sinan hocam bu denli kuvvetli soğuklara Akdenizden bir ab oluşması gerekmez mi? Şayet ab olursa gdogu batısı kara gömülür 
- 
			- Resmi Gönderi
 Sinan hocam bu denli kuvvetli soğuklara Akdenizden bir ab oluşması gerekmez mi? Şayet ab olursa gdogu batısı kara gömülür Soğuklar tepki vermiyor 
- 
			Soğuklar tepki vermiyor Sen Akdenizde ab beklemiyorsun o zmn doğru mu anladım hocam Sinan 
- 
			- Resmi Gönderi
 Sen Akdenizde ab beklemiyorsun o zmn doğru mu anladım hocam Sinan Bekliyorum 
- 
			Soğuklar tepki vermiyor Soğuklar tepki vermiyor diyince akdenizde ab beklemiyorsun diye anladım abi Sinan umarım en yakın zamanda modellerde de görürüz Akdeniz ab sini 
- 
			- Resmi Gönderi
 Doğu Karadeniz deki vortex kıbrısın altındaki ab oluşunu itiyor o ab nin bir ucu karaya ulaşsa tamam dır . Aynı şey ege içinde gelen soğuk atak yer sevisi olarak da düşük olduğu için kara parçası lazım vs… 
- 
			- Resmi Gönderi
 The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
- 
			- Resmi Gönderi
 Arkadaşlar sistem batılı gelecektir…  
-