- Resmi Gönderi
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu
-
-
Güncel diyagram ekim ayından kalmış gibi
-
Güncel diyagram ekim ayından kalmış gibi
Çok tuhaf ya çok fena döncek ya da çok fena foslayacaz
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Valla iç bölgelerde oturmama rağmen ben kışı kapatın berbat bir döneme girdik senin tahmininde tutmadı soğuk beklerken Afrika yiyecez
-
Valla iç bölgelerde oturmama rağmen ben kışı kapatın berbat bir döneme girdik senin tahmininde tutmadı soğuk beklerken Afrika yiyecez
Ne demek istediğinizi anlamadım cümleyi kurarken biraz daha iyi anlatmaya çalışın lütfen. Kışın bitmesine daha çok var
-
- Resmi Gönderi
Valla iç bölgelerde oturmama rağmen ben kışı kapatın berbat bir döneme girdik senin tahmininde tutmadı soğuk beklerken Afrika yiyecez
Biz daha açmadık tam olarak
-
Sinan şubat 2. hafta ne düşünüyorsun ağabey
-
- Resmi Gönderi
Sinan şubat 2. hafta ne düşünüyorsun ağabey
Takip etmek lazım 72 saat 144 saat
-
Ne demek istediğinizi anlamadım cümleyi kurarken biraz daha iyi anlatmaya çalışın lütfen. Kışın bitmesine daha çok var
Yani sistem gelmesi çok zor artık 29 ocakta ellimizde Şubat kaldı ondada pek bir şey beklenemez MGM haftalık tahminide 3 haftayida mevsim normallerinin üstünde gosteriyor
-
Yani sistem gelmesi çok zor artık 29 ocakta ellimizde Şubat kaldı ondada pek bir şey beklenemez MGM haftalık tahminide 3 haftayida mevsim normallerinin üstünde gosteriyor
olabilir tahmin tutmaya bilir bunlar normal seyler müneccim değiliz herseyi bilelim ama bi anda bu kadar dramatik degistiyse tekrar degisecektir takibe devam
-
-