Ömer Sen mi yaptın yoksa güncellemeyi ![]()
ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI 2025.
-
-
Ömer Sen mi yaptın yoksa güncellemeyi

Sana şöyle diyim Ömer bile bu kadarını yapmazdı…
-
- Resmi Gönderi
Saçmaladı iyicene
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Normal bence. Mjo da verileri de bunu destekliyor bizi destekleyecek veriler yavaş yavaş gün ışığına çıkmaya başlıyor. Mjo şuan 8 faz devamın da kırmızı çizgi ile 1 ve 2 ye geçiş sonra da 3 ve 4 arası ciddi sıkışma kalıcılık öngörüsü var. Faz 1-2 Avrupa için kıymetlidir ha bazen 2-3 bizim için yeterli koşullar barındırsa da garantj olarak 3-4 faz bizim kış sistemi koşullarımız.
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Normal bence. Mjo da verileri de bunu destekliyor bizi destekleyecek veriler yavaş yavaş gün ışığına çıkmaya başlıyor. Mjo şuan 8 faz devamın da kırmızı çizgi ile 1 ve 2 ye geçiş sonra da 3 ve 4 arası ciddi sıkışma kalıcılık öngörüsü var. Faz 1-2 Avrupa için kıymetlidir ha bazen 2-3 bizim için yeterli koşullar barındırsa da garantj olarak 3-4 faz bizim kış sistemi koşullarımız.
Ben bu kadar sıcak tarafta kalacağımızı düşünmüyorum abi biraz abartılı geldi bana bu sinoptik denemesi
-
- Resmi Gönderi
Ben bu kadar sıcak tarafta kalacağımızı düşünmüyorum abi biraz abartılı geldi bana bu sinoptik denemesi
Sıcak tarafta değilsin zaten güneye dalan alacak basınçlarin siklonlarin Güneyli havayı bize taşıması diyebiliriz.. normal şeyler lodos arkasi kar boşuna demiyoruz bazen
-
Belki bir ihtimal daha var belkide çok sağlam lodos + sıcak yiyebiliriz ama arkası efsaneye dönebilir öyle bir ihtimalde söz konusu olabilir ama daha çok sular akar

-
-
>>>WinteR<<< HOCAM 28 ARALIKTA GELEN SOĞUKTA KIYILARDA KAR GÖRÜRMÜYÜZ
-
İlk gelenden adam akıllı birşey alamıyoruz kıyılar olarak. Ocak sonrası baba sistem de Avrupa diyor. Değişmesi lazım. Ama söz konusu biz olmayınca istikrar çabuk sağlanıyor. Genel olarak böyledir.
-
-
-
Ai ile aynı tarihlerde bir şeyler veriyor

-
Gfs öğlen güncellemesi sona ermiştir.

-
- Resmi Gönderi
>>>WinteR<<< HOCAM 28 ARALIKTA GELEN SOĞUKTA KIYILARDA KAR GÖRÜRMÜYÜZ
Zor bir ihtimal rüzgar yönüne bakmak lazım kareyel harici boş geçer çoğunlukla yb dek sistemi
-