O top inmeyecek arkadaşlar, ondan medet ummayın. 2 Şubat sistemininden en olabilir verimli halini almaya bakmak lazım. AB ile soğuk çakışması tam zamanında olur rüzgarda karayel kerte yıldız olursa günübirlik güzel görüntüler olur. Onun dışında rakım sistemi ve sulusepken olur. Modeller yarın akşam mutabık kalırlar artık.
GFS - ECMWF PAYLAŞIMI ( 2026 )
-
-
-
- Resmi Gönderi
En kısa zamanda havaların sesine ait model üzerinden güncellemeleri yapacağız, amatör camiada profesyonel bir iş olacak,ilk olacak sanırımThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Örnekleri paylaşayım, renklendirme de devam ediyor
-
-
- Resmi Gönderi
En kısa zamanda havaların sesine ait model üzerinden güncellemeleri yapacağız, amatör camiada profesyonel bir iş olacak,ilk olacak sanırımThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Örnekleri paylaşayım, renklendirme de devam ediyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Bakalım 14-15 şubatta ısrar edecekmi gfs
-
-
-
-
-
- Resmi Gönderi
Athena eline emeğine sağlık abim, sağolasın
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Pek farkına varılmadı veya sıradan bir iş sanıldı veya göze batmadı..
Bu site adına sizler,bizler adına büyük bir adım ..Örneği de yok sanırım bu camia da,
Emeği geçenlere teşekkürler 👏 👏
Ben bana düşeni yapayım geresini bilmem zaten,hak varsa,emek varsa teslim ederim.
-
Pek farkına varılmadı veya sıradan bir iş sanıldı veya göze batmadı..
Bu site adına sizler,bizler adına büyük bir adım ..Örneği de yok sanırım bu camia da,
Ben bana düşeni yapayım geresini bilmem zaten,hak varsa,emek varsa teslim ederim.
Hayırlı olsun, tebrik ediyorum...
-
Pek farkına varılmadı veya sıradan bir iş sanıldı veya göze batmadı..
Hayırlı uğurlu olsun beni çok heyecanlandırdı bu haber herkesin eline emeğine sağlık 👏👏👏
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı olsun, tebrik ediyorum...
Hayırlı uğurlu olsun beni çok heyecanlandırdı bu haber herkesin eline emeğine sağlık 👏👏👏
İnşallah güzel bir ürün ortaya çıkacak yakın zamanda arkadaşlar.. Sağolun, teşekkürler ,emeği geçen adına teşekkürü ben yazayım buraya 🙂
29 OCAK
GFS
AKŞAM GÜNCELLEMESİ
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -