- Resmi Gönderi
İzlanda baskı yapmasa sistemin daha devamı var mor salkım sarkıyor aşağı doğru
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİzlanda baskı yapmasa sistemin daha devamı var mor salkım sarkıyor aşağı doğru
Gfs İskandinav yüksegini net çözemiyor Ecmwf bu konuda daha iyi
katılıyorum hocam gfs genel olarak bir çok şeyde zorlanıyor ama işte heves 300 saat üstü sistem görmede heveslendiriyor
Şu fransa civarındaki paraziti derinleştirmezse devamı ecmwf benzeri deneyecek gibi farkı o gidiyor
Benim işim çıktı paylaşacak arkadaşlar devam etsin
Cezayire kadar inen 2 parazit yüzünden azor geç hamle yapıyor ecmwfde yoktu o parazitler devamı son saatler çok iyi gelmişti
İskandinav her zaman iyi olmuyor bazen böyle sıkıntısı da oluyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İskandinav her zaman iyi olmuyor bazen böyle sıkıntısı da oluyor
Akşam ecmwfde o cezayire kadar inip derinleşen parazitlere bakmak lazım. Onlar olmasa ecmwf nin aynısından gelicekti
AO İNDEX pozitif negatif ani iniş çıkışlar var bu aslında tam bize göre
Nao sabit hatta ay ortasından sonra negatif görüntüden çıkıyor. Aslına bakarsak Ocak 10 itibariyle azoru görmemiz lazım bu kadar pasif olmaması lazım. Azoru ezen modelleri sadece ao daki bir anda negatife dalış sebebiyle buluyorum
Ben bakayım Vito işine bak sen
12 Saatle paylaşmaya gerek yok abi yorulma boşa 24 saat devam et istersen Whisper