- Resmi Gönderi
3.3 derecede yağış başladı. Bakalım sıcaklık düşecek mi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur3.3 derecede yağış başladı. Bakalım sıcaklık düşecek mi
3.3 derecede yağış başladı. Bakalım sıcaklık düşecek mi
Siverek'te 1.7 yağmur var
Kaç saattir aynı sıcaklıktayız bilmiyorum. Soğuk girişi olması gerekiyordu bu saatlerde
Sahutt bu onumuzdeki sistemlerde alcagin konumuna gore eger biz bati faydalanamazsak direk sana yariyacak gibi duruyor. kibristan guney dogulu ab gordum bir kac senaryoda. suriyeyi guneydoguyu ihya eder. takipteyim. gelisme olursa buraya yazacagim.
vakit bulursamda su senin 0 dereceki yagmuru incelicem
Şu an Kayapınar tarafında karla karışık yağmura döndü. 0.9 derece o taraf. Biz de 2.9 a düştük
Sahutt bu onumuzdeki sistemlerde alcagin konumuna gore eger biz bati faydalanamazsak direk sana yariyacak gibi duruyor. kibristan guney dogulu ab gordum bir kac senaryoda. suriyeyi guneydoguyu ihya eder. takipteyim. gelisme olursa buraya yazacagim.
vakit bulursamda su senin 0 dereceki yagmuru incelicem
Evet abi birkaç gün bir iki geçiş olabilir. Batı alsa bile kırıntısı bize yetiyor genelde rakımdan dolayı. Ayrıca bize yarayan sistemler dediğin gibi Kırım veya direkt Sibirya. Hataya bu tarz sistemlerde kar yağabiliyordu
Şu an Kayapınar tarafında karla karışık yağmura döndü. 0.9 derece o taraf. Biz de 2.9 a düştük
ECMWF | Charts
surayi bi yer imlerine kaydet sen banada aksamki attigin grafikleri linkini atasana
edit: atarmisin
(biseyle acle ugrasirken dikkat edemiyorum hitabete kusuruma bakma)
https://charts.ecmwf.int/
surayi bi yer imlerine kaydet sen banada aksamki attigin grafikleri linkini atasana
Öğlenki meteogramlardan bahsediyorsan onlar weatherbell üyeliği gerektiriyor abi. Paralı veri
Kayapınarda yağış saf kara döndü. Gün içinde olsa giderdim 🤓
Öğlenki meteogramlardan bahsediyorsan onlar weatherbell üyeliği gerektiriyor abi. Paralı veri
ben bununla ugrasiyorum bahsettigim program icin cok para diyor. bi proje taslagi hazirlayip bi yerlerden bi sekilde bi yolunu bulmam lazim
Climate Data Store
api bu program bundan otomatik veri cekicek. ama hangi veriyi nasil 2 haftadir cozmeye ugrasiyom
Hayal kırıklığı da olabilir. Sabahki dersi de ektim.
Sabahlıycam. Son ihtimale kadar uyumayacağım mehmet civan 👀
ANLIK DURUM (10 Şubat - 04.01)
2,5
ben bununla ugrasiyorum bahsettigim program icin cok para diyor. bi proje taslagi hazirlayip bi yerlerden bi sekilde bi yolunu bulmam lazim
https://cds.climate.copernicus.eu/how-to-api
api bu program bundan otomatik veri cekicek. ama hangi veriyi nasil 2 haftadir cozmeye ugrasiyom
Bu işlerden en iyi sen anlar sen yaparsın abi 👏🏻👏🏻
Kayapınar 0.3 oldu. 👍🏻
Hızlı indiler kar değerlerine. Soğuk şimdi mi giriş yaptı çözmeye çalışıyorum. Anlık 850 hPa’yı görebileceğim uygulama var mıdır ki? mehmet civan
Buldum windyde varmış