sahut benim patron siverekli memlekete gidelim diyor bu ara gezicez biraz sen o bolgeye hakimsin sin o taraflarda kar tufan kesinlestimi 3-5 gun onceden beni uyar hemen kandirayim patronu geleyim sistem ustune
Sivereğim de sivereğim 😂
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştursahut benim patron siverekli memlekete gidelim diyor bu ara gezicez biraz sen o bolgeye hakimsin sin o taraflarda kar tufan kesinlestimi 3-5 gun onceden beni uyar hemen kandirayim patronu geleyim sistem ustune
Sivereğim de sivereğim 😂
Bizim bölge ne olur sahut yağış iyi gözüküyor kar sanki biraz zor gibi
Bizim bölge ne olur sahut yağış iyi gözüküyor kar sanki biraz zor gibi
Son güncelleme bu şekilde hocam. Kar ihtimalimiz hiç az değil. Ayin 30’undaki yağışı kar olarak alacağız muhtemelen. Yarın akşama daha net konuşma firsatimiz olur.
Son güncelleme bu şekilde hocam. Kar ihtimalimiz hiç az değil. Ayin 30’undaki yağışı kar olarak alacağız muhtemelen. Yarın akşama daha net konuşma firsatimiz olur.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Haritalar çok güzel keşke gerçekleşse
Haritalar çok güzel keşke gerçekleşse
icon da bilgemiz adına çok iyi çıktı. GFS ve ecmwf’ye bakacagiz şimdi de
icon da bilgemiz adına çok iyi çıktı. GFS ve ecmwf’ye bakacagiz şimdi de
İcon için Hocam yağış var soğuk yok soğuk var yağış yok ben yanlış mı yorumluyorm acaba
İcon için Hocam yağış var soğuk yok soğuk var yağış yok ben yanlış mı yorumluyorm acaba
Uçtan da olsa kar vermiş bir nebze.
Uçtan da olsa kar vermiş bir nebze.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Ben Siverekteyim sanki ucundan koklicaz gibi:)
Ben Siverekteyim sanki ucundan koklicaz gibi:)
GEM ve ICON hatri sayilir seviyelerde.
GFS ise kendi senaryolarından bile ayrı. Ayin 29’u için bile senaryolar oglenden 2 derece daha iyi şu an
96.saatlerden itibaren ortalama kar degerlerine inmeye basliyor
GEM ve ICON hatri sayilir seviyelerde.
GFS ise kendi senaryolarından bile ayrı. Ayin 29’u için bile senaryolar oglenden 2 derece daha iyi şu an
Hocam ukmoyu da bu nebze iyi gördüm istikrarlı bir şekilde kar vermeye devam ediyor
Hocam ukmoyu da bu nebze iyi gördüm istikrarlı bir şekilde kar vermeye devam ediyor
GEM , İKON, UKMO, GEFS ve …
Bizim için iyi senaryo sunuyorlar.
Tek iyi çıktı sunmayan GFS
GEM , İKON, UKMO, GEFS ve …
Bizim için iyi senaryo sunuyorlar.
Tek iyi çıktı sunmayan GFS
Dönecek inşallah gfs de hocam umudumuz diri
Dönecek inşallah gfs de hocam umudumuz diri
ECMWF kar haritası atmamak için zor duruyorum öyle diyim 🏂
Diyarbakır ne durumda memleket;)