Tühhhh yaaaaa biletim iptal edilmiş 😂😂😂😂
Güneydoğu Anadolu Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
siverek82 niye ya noldu ki

-
siverek82 niye ya noldu ki

Olumsuz hava koşulları diyor kar var sanırım yarın 🫣🫣
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
9 Ocak göz mü kırpıyor:) Sahutt
-
- Resmi Gönderi
9 Ocak göz mü kırpıyor:) Sahutt
Sistem alıyoruz. Yerde kar var. Yarın en azından 3 katı kadar daha örtü olacak. 1 hafta sonra başka bir sistem konuşulmaya başlanıyor. Hem de %40 ihtimallerle. Daha ne isteyelim
-
Sistem alıyoruz. Yerde kar var. Yarın en azından 3 katı kadar daha örtü olacak. 1 hafta sonra başka bir sistem konuşulmaya başlanıyor. Hem de %40 ihtimallerle. Daha ne isteyelim
Rabbime şükürler olsun diyoruz sadece
-
- Resmi Gönderi
anadolunun tum dogusun tamami onumuzdeki senelerde bu atagi illaki gozonunde bulunduracaktir kiyaslamalarinda. ideal bir sistem olma yolunda ilerliyor. son 24 saat.
guneydogu anadolu yu 2 ye ayiriyoruz yagis hatti olarak
- urfa, malatya, adiyaman, diyarbakir hattinda guzel goruntuler var ozellikle yuksek kesimlerinden cok haber gelir.
bingol, mus, van in guney i, sirnak kuzey kesimleri ve tabiki
hakkari
(beytusebap yuksekova semdinli ye cok dikkat) bu hatta asiri yagislar olusabilir. ulasimda zorluklarlar yasanacaktir. batmanin kuzeyini buraya da yazabilirizatladigim sehirler olabilir sistem bolge genelinde tamamen etkili. ortalamada batida yer yer sehir merkezleri ilk grup 20cm, ilceler 20-30cm yuksekler 50cm ler ve uzeri gorunuyor. dogusunda yuksek kesimlerinde ve 2. grup daha cok metre hesabi yapilir.
sisteminiz hayirli olsun 1-2 saate batidan giris baslar. 16-18. saatlerde iran sinirina dayanir. 3 gun boyunca yerinizden pek kipirdamayin
-
- Resmi Gönderi
siverek82 ucak ne zaman
-
siverek82 ucak ne zaman
Abi foto attım ya uçağı iptal ettiler 😂 bu akşam mesaj attılar erteledim
-
Tühhhh yaaaaa biletim iptal edilmiş 😂😂😂😂
Bak burda abi
-
- Resmi Gönderi
he tamam o zaman sorun yok.

-
- Resmi Gönderi
Sahutt biraz uyu istiyorsan. sabah 7 den itibaren 12 saat yogun kar kesmeyebilir bile hic. yani hala inceliyorum akdenizde bulut olusumu guclu gibi.
gun ayana kadar antep maras adiyaman urfada ki yagisin durumu sistemin gucunu anlamamizi saglar. ben takipteyim
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. sistemin girisi 30dbz bulut ile oldu

-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. cok iyi ilerliyor
-