Fenerbahçe’nin yeni iç saha formasının sızdığına dair haberler var buda forma
Futbol Konusu
-
-
Son skorlarla beraber Play-Off fikstürü
-
Frank Schmidt, Almanya 5. Ligi'nde mücadele ederken başına geçtiği Heidenheim'ı 16 yılın sonunda Bundesliga'ya çıkardı.
“İstikrar”
Bunu Türkiye’de yapabilecek kaç takım var ben söylim 0
-
Çocukluğumdan beri ev sahibi olarak gittiğim Giresunspor maçına ilk defa deplasman taraftarı olarak girecem gerçekten karışık duygular içerisindeyim
İlginç bir maç olacak benim için
Bu arada umarım Trabzon’u yener de ligde kalır
-
Şampiyon Galatasaray’ı ve taraftarını tebrik ederim
-
Şampiyon Galatasaray’ı ve taraftarını tebrik ederim
Hak ettiler, kazandılar.
Galatasaray'ı , taraftarını kutlarız
-
Şampiyon Galatasaray’ı Tebrik Ederim
-
O gün maçta olunca akıldan çıktı
-
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Fransa Ligue 2'ye yükselen takımlarından USL Dunkerque kulübünü satın aldı.
-
Yukatel Kayserispor'un 3 puan silinme cezası onandı. Kayseri ekibi, ligde 9. sıraya geriledi.
Sarı kırmızılılara, TFF tarafından kulüp lisans sistemi kapsamında 3 puan silme cezası verilmişti.
-
Az önce bir bilgi gördüm
UEFA olağanüstü şartlardan dolayı takımlar ligden çekilirse ve ligi etkilediğime kanaat getirirse yerel federasyon başkanını çağırıyor ve görüşme gerçekleştiriyor ve “süper final” formatı öneriyor
Federasyon kabul etmek zorunda değil ama zorunda
Format ise belli ilk 4 de ki takımların puanları yarıya bölünüyor ve kazanan şampiyon oluyor Avrupa’ya takım gönderimi de o sıralamaya göre gerçekleşiyor
Daha önce ligimizde düzenlenmişti ve sezonu yine Galatasaray şampiyon tamamlamıştı
-
Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.