Coronavirus COVID-19 Güncelleme ve Bilgilendirmeler

• Öyledir. Yap sen bilgilendirmeni bir şey diyen yok biz zaten şizofreni falanız burada 10 kişi göremiyoruz en başından beri kıyamet senaryoları oluşturduğunu.

Senin için söylüyorum zaten panik yapma diye. Yapmıyorsan da sıkıntı yok. Ailecek hijyeninize dikkat edin sıkıntı çıkmasın.

Kıyamet seneryosunu oluşturduğum günler çok önceki günlerdi. Siz beni bilgilendirdiniz. Bende tamam dedim. Bugün içinde bir haber yayınladım. Bir şey yapmadım yanii abi. Neyse kusura bakmayın. Rahatsızlık verdim kapatalım konuyu

• Resmi Gönderi

Kıyamet seneryosunu oluşturduğum günler çok önceki günlerdi. Siz beni bilgilendirdiniz. Bende tamam dedim. Bugün içinde bir haber yayınladım. Bir şey yapmadım yanii abi. Neyse kusura bakmayın. Rahatsızlık verdim kapatalım konuyu

Yahu yok rahatsızlık vermiyorsun. Daha resmi kaynaklardan duymadığın ya da okumadığın sürece öyle sağdan soldan duyduğuna inanma diyorum. Çok bilgi kirliliği var.

• Yok abi ben 2-3 senedir internetten haber kaynaklarını takip ederim. Yalan haberlerin tuzağına düşe düşe tecrübe edindim. Şuan ki haber doğru mu değil mi bilmiyorum. Ama yakında anlaşılır

• Hocalar okulda o kadar uyarmasına rağmen tuvaletleri pis tutanlar var. Ellerini yıkamayanlar var. Bunlara dikkat etmeyen insanlar oldukça sıkıntı oluşur

• Resmi Gönderi

İşin garibi virüs yayılma tehlikesi oluşmasın diye adamlar maçları seyircisiz oynatıyor, bizim fanatik milletimiz sağda solda toplanıyor cafelere falan akın ediyor bu sefer. Kapar hastalığı kendisine bir şey olmaz yaşlanmış annesine babasına bulaştırır o zaman anlar hatasını.

Biraz mantıklı düşünmek lazım bu konularda. Millet anlamıyorsa da komple erteleyin gitsin ligleri.

• Tamamen iptal etmemelerinin mantığını çözemedim ben açıkçası

• Resmi Gönderi

Hocalar okulda o kadar uyarmasına rağmen tuvaletleri pis tutanlar var. Ellerini yıkamayanlar var. Bunlara dikkat etmeyen insanlar oldukça sıkıntı oluşur

Çoğunluk hijyen kurallarına çok dikkat etmiyor. Tuvaletten çok derste sıkılıp kemirmeye başladığınız kalemlerden mikrop kapıyorsunuz. Dikkat edilmesi lazım bu konularda.

• Resmi Gönderi

Şimdi ben size birşey anlatayım. Biz madenciler günde 8 saat yer altında çalıştığımız için nem hastası oluruz. Bu nem hastalığında corona gibi benzer belirtiler oluşuyor. Bizim için doğal olan bu durum 10 günden beri çok panik olan ve tecrübesiz olan madenci arkadaşlarım bugün hastahanelere koştu. Demek istediğim normal grip olan bir vatandaş bile paniklediği için corona oldum sanıyor.

• Çoğunluk hijyen kurallarına çok dikkat etmiyor. Tuvaletten çok derste sıkılıp kemirmeye başladığınız kalemlerden mikrop kapıyorsunuz. Dikkat edilmesi lazım bu konularda.

Mesela bende dikkat etmedim bugün. Okula geldikten sonra elimi yıkamaya üşendim:'D

• Şimdi ben size birşey anlatayım. Biz madenciler günde 8 saat yer altında çalıştığımız için nem hastası oluruz. Bu nem hastalığında corona gibi benzer belirtiler oluşuyor. Bizim için doğal olan bu durum 10 günden beri çok panik olan ve tecrübesiz olan madenci arkadaşlarım bugün hastahanelere koştu. Demek istediğim normal grip olan bir vatandaş bile paniklediği için corona oldum sanıyor.

Bence panik olması şüphe etmesi daha iyi. Erkenden teşhis olur eğer çıkarsa.