- Resmi Gönderi
Yabancı blog siteleri Türkiye için maalesef İtalya yolunda diye yazıyorlar.
Onlara itibar etme kardeşim tabi öyle diyecekler?Türkiyeye övgü dolu sözler söyleyecek halleri yok heralde! Kendi ülkeleri batarken bizede çamur atacaklar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYabancı blog siteleri Türkiye için maalesef İtalya yolunda diye yazıyorlar.
Onlara itibar etme kardeşim tabi öyle diyecekler?Türkiyeye övgü dolu sözler söyleyecek halleri yok heralde! Kendi ülkeleri batarken bizede çamur atacaklar
Öyle de hocam gerçeklerde var.Bir yazı yazdım okuyn.
Bizim Forumdaki bir prof dr. İtalyayla kıyaslarken durum kontrol altında diyordu.Böyle diye diye bu hallere düştük zaten.
Vakaların hangi ilde olduğu detayına kadar açıklanmalı ilçesine köyüne beldesine mahallesine kadar hatta..Ona göre o ildekiler tedbirlerini kendilerine göre bilinçli şekilde alır.Biz hangi ilde olduklarını bilemeyiz resmi dilden duymadıkça neye inansan kör geliyor insana..Kesin olan büyükşehir İstanbul var.Bunları bilmek hepimizin hakkıdır bence..Ne dersiniz ?
Caydırıcı cezalar olmalı yaşlılar hala gezip tozuyorlar ne bir maske var ne bir önlem bizim millet ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.
Olabilecek en kötü senaryo bu vakit Marmara depremi yaşanması kimse kimseye yardım etmez enkaz altında virüslü diye düşünmesi bile kötü Allahım hayırlısını ver.
#EvindeKalTürkiyem #temasyok #ElleriniYıka
Öyle de hocam gerçeklerde var.Bir yazı yazdım okuyn.
Ya kardeşim sen cumhurbaşkanına sağlık bakanınamı inanıyorsun yoksa yabancı haber sitelerine mi? Bırakın Allah aşkına yabancı medyayı. Zamana bırakalım herşeyi erkenden konuşmayalım o bunu demiş o şunu demiş. Zamanla herşey ortaya çıkacak.
Ya kardeşim sen cumhurbaşkanına sağlık bakanınamı inanıyorsun yoksa yabancı haber sitelerine mi? Bırakın Allah aşkına yabancı medyayı. Zamana bırakalım herşeyi erkenden konuşmayalım o bunu demiş o şunu demiş. Zamanla herşey ortaya çıkacak.
Öyle ama bu da oluşabilmesi muhtemel bir senaryodur.Tabii halkımız milletimiz üstüne düşen sorumluluğu yerine getirmezse sonumuz İtalya gerçekler bunlar kaçış yok.Ne diyelim zamana bırakmak en güzeli.
Herkes üzerine düşeni yapsın kurallar ortada.
Olabilecek en kötü senaryo bu vakit Marmara depremi yaşanması kimse kimseye yardım etmez enkaz altında virüslü diye düşünmesi bile kötü Allahım hayırlısını ver.
Hey allahım ya başlamayın felaket tellalığına. Çağırmayın felaketleri
Konuda Twitter haberlerinden çok onaylanmış haberler paylaşmaya özen gösterelim.
Felaket tellallığı ve komplo teorisi paylaşımları da yapmazsak iyi olur.
Bu son vakalar hangi temasla çıktı acaba
Bu son vakalar hangi temasla çıktı acaba
?
?
yurtiçi kaynaklımı yoksa yurt dışı kaynaklımı
yurtiçi kaynaklımı yoksa yurt dışı kaynaklımı
İlk vakalar tabi yurt dışıydı da. Artık kendi içimizde de yayılıyor.