Burası fena şuan maşallah sonuna kadar dekçiyim,cephenin yapamadığını iki dkda o yaptı.
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
- 

- 
			Burası fena şuan maşallah sonuna kadar dekçiyim,cephenin yapamadığını iki dkda o yaptı. Dek güzeldir hocam bembeyaz yapar heryeri 
- 
			Hocam valla çok güzel yağıyor göz gözü görmüyor.İki dkda heryer bembeyaz oldu.Ben hayatımda bu kadar yoğun kar yağışı görmedim. 
- 
			Küçükçekmece'de graupel güzel örtü yaptı sarı kütle geliyor 
- 
			İzmit koptu 10 dakikada yollar dahil her yer bembeyaz hala yoğun devam ediyor göz gözü görmüyor! 
- 
			Bir Bursalı olarak ay sonundaki olası İskandinav sistemine gözümü diktim.Bu sistem beklediğimi veremedi.Dekler 15 Şubat gibi olursa eyvallah ama umudum kalmadı. 
- 
			İzmit merkez yerler dahil müthiş yağıyor her yer tuttu hayırlı uğurlu olsun 
- 
			İzmit merkez yerler dahil müthiş yağıyor her yer tuttu hayırlı uğurlu olsun gözün aydın komşu 
- 
			Bu DEK'ler biraz aralıklarla bu şiddette yağarsa gece boyu efsaneye gider sistem inanılmaz yoğun 
- 
			Daha yeni başlıyoruz   
- 
			10 dakika yağmasına karşın 3 gündür beyazlamayan yollara en az 1.5-2 cm kar bıraktı 
- 
			gözün aydın komşu Çok teşekkür ederim 
- 
			Daha yeni başlıyoruz   Ömer abdestsiz dedik gelmez dedik 7-8 dk da her tarafı doldurdu ?? 
- 
			Ömer Hocam yarın sabaha bende örtü olurmu acaba. Ve kar hala yağmıyor. Ya 
- 
			Ömer Hocam yarın sabaha bende örtü olurmu acaba. Ve kar hala yağmıyor. Ya Radar takip ettt 
-