UsTaD tarafından yazılan gönderiler

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

🇩🇪 4-1 🇹🇷

🇹🇷 0-1 🇭🇷

🇹🇷 1-2 🇮🇹

🇧🇷 2-1 🇹🇷

🇵🇹 2-0 🇹🇷

🇹🇷 0-1 🇭🇷

🇹🇷 0-3 🇮🇹

Türkiye, Avrupa Futbol Şampiyonası ve Dünya Kupası'nda oynadığı toplam yedi açılış maçını da kaybetti.

Avrupa’ya giderse kafasına vura vura öğretirler 😂

Ama Ligde ben çıktığını gördüm

Avrupa’ya gidince genellikle gelişmeler oluyor

Sana iki örnek vereceğim, başka da yazmam.

Yan topu iyi olan kaleci kornerlerde, altı pas çizgisine kadar açılır, bunu yapmayan kalecinin yan topu zayıftır.

İkinci örnek Rüştü Reçber Barcelona'da yediği golleri izle neden kovulduğunu anlarsın. Umarım anlatabildim.

Hocam ondan değil çok geride oynadık hiç cesur oynamadık korkak oynadık ama yabancı ülkelerde bu kadar pozisyon gelmiyor yandan bu gün kötüydük Galler ve İsviçre’yi yenersek çıkarız(ama bu oyunla değil)

Mustafa'm ligde'de aynıydı, bu maç için konuşmuyorum. Genel anlamda söyledim. Hiç yan top çıkıp aldığını gördüm mü? Karşıdan gelen toplarda eyvallah. 5 sene amatör kalecilik yaptım az çok bilirim kardeşim.

Maçın adamına gel Uğurcan olmuş Türkiye’de

Çok kötü oynadığımız buradan belli her şey kaleciye gitti bu şans patlayacaktı en sonunda en sonda patladı

Bizim kalecileri en büyük zaafı, baskı altında topu saçma sapan yerlere atması, Uğurcan karşı top kalecisi, yan top sıfır. Avrupa'ya bu haliyle giderse laçka ederler.

İtalyan'lar belki de, bugüne kadar benim gördüğüm en teknik takımı oluşturmuş. Orta sahayı adamlara teslim ettik. Buyur ettik resmen sonra iş defansa kaldı ceza yayında defans yapılır mı? Yapılırsa sonuç böyle olur. Defans'tan forvete pas atarız. Yapacak bişey yok. İnşallah toparlanırlar.

Fenerbahçe kalecilerinden Ahmet Oytun Özdoğan, kulübe veda etti. Bu sezon takımla olan sözleşmesi sona eren 22 yaşındaki futbolcu ayrılığını sosyal medyadan duyurdu.

Fenerbahçe'de geçirdiği uzun dönemin ardından bir süre başantrenörlüğe ara veren Obradovic Haziran ayı sonunda yeni takımını açıklayacağını söyledi.

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra başantrenörlüğe bir süre ara veren Zeljko Obradovic yeniden parkelere döneceğini açıkladı. Ülkesinde Mozzart Sport'a açıklama yapan Obradovic, "Dinlendim, şarjımı doldurdum ve şimdi dönmeyi amaçlıyorum. Nerede çalışacağıma dair ay sonuna kadar karar vereceğim" sözlerini kullandı.

"20 GÜN İÇİNDE HER ŞEY BELLİ OLACAK"

Kendisi için en önemli şeyin motivasyon olduğunu söyleyen Obradovic, özel hayatındaki bazı durumların da hallolduğunu belirterek yeni kulübü için karar aşamasında olduğunu söyledi.

Deneyimli koç taraftarı olduğu Partinzan'e dönme ihtimali ile ilgili soruya, "Orası benim aşık olduğum kulüp, Partizan ve Borac hep kalbimde var olan kulüpler. Ailem ve çevremdeki insanların da görüşü benim için önemli. Henüz kimseyle görüşmedim, menajerim zaten var. 20 gün içinde neler olacağı belli olacak." diye ekledi.