O değilde forumda 2.yilimi da dolduruyorum ne çabuk geçiyor zaman HS ailesi o günlerden bu güne çok büyüdü inşallah daha da büyüyecek
Hep beraber Semih, hep beraber. Sizin katkılarınız ve destekleriniz ile ailemiz daha da büyüyecek inşallah.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturO değilde forumda 2.yilimi da dolduruyorum ne çabuk geçiyor zaman HS ailesi o günlerden bu güne çok büyüdü inşallah daha da büyüyecek
Hep beraber Semih, hep beraber. Sizin katkılarınız ve destekleriniz ile ailemiz daha da büyüyecek inşallah.
Hocam tatil deme bana ya zaten karantina yüzünden doğru düzgün ders çalışamadım öyle univeste sınavıan girdim yine yerleşecek bi puan tturdum ama istediğim olmadığı için mezuna bıraktım nasip bu sene işte öyle çalışıyoruz deneme sınavlar ıvs vs bu sene istediğimi inşllah tutturcam allahın izniyle.
Allah gönlüne göre versin Hasan kardeşim. Umarım istediğin yer nasip olur.
Kendi adıma
"Bu hoca varken şampiyon da olsak bana bir şey ifade etmiyor"demiştim..
Fenerbahçe kadrosunun içine etti hala devam ediyor ..
Kendi sahamızda korner bile atamadan maç bitti gitti..
Futbol öngörüsü olarak, forumda 1 numarasın abi. Fenerbahçe namağlup iken de aynısını demiştin.
Peki hocam zaten bna pek söz düşmüyor sinan abi ve sizler nasıl uygun görürseniz saygı duyarız da sadece artık kabak tadı verdi
Serkan kardeşim söz düşmez olur mu? Tabi ki de sonuna kadar haklısın ama bizim de bir bildiğimiz var. Senin ve başka üyelerimizin her fikri bizim için çok önemli sadece şunu bilmeni isterim elimizden geldiğince daha iyisini yapmaya çalışıyoruz çalışacağız, ama bazen olmuyor çözüm üretemiyoruz. Lütfen anlayışla karşılayacağını umuyoruz.
Yani demek istedigim 2 gün sonra yine aynisi olucak
Hocam biraz müsade edelim haklı çıkabilirsiniz ama bunu denemeden bilemeyiz. Ben gençliğine ve biraz sabırsızlığına veriyorum.
Sagolun abilerim başta UsTaD abim olmak üzere herkese çok teşekkür ederim
Sana yazdıklarımı okuyup uygularsan senin için daha iyi olur abim.
Salih konusunda bende birşeyler demek istiyorum heryil aynı terane bu arkadasa neden bu kadar tolerans taniniyor ve hiç akillanmiyor bence artık tamamen uzaklastirilsin burdan
Başka forumlardan farkımız olmalı diye düşünüyorum. Kişisel olmadığı sürece özür dileyip hatasını telafi etmeye çalışan herkese kapımız açıktır. Pişman olup özür dilemekte erdemliktir.
Yerli de var hazır kıta bekleyen..Hele hele o gelirse yönetime "yazıklar olsun"derim..
Aman aman gözlerden ırak bizden ırak gitsin Asya'da takılsın aman diyeyim. ![]()
Beşiktaş madem Sergen ile yolları ayırdı, teknik direktör aramasinlar,bu fırsat kaçmasın Türk futbolu adına..
Önder Karaveli ile devam,adam gibi adam.. Bilgisi de tartışılmaz,gelen veya yabancı vsvs Önder hocadan çok daha fazla bilgili mı olacak? Hayır tabi ki,kendi hocasına sahip çıkmalı yönetim..
Aaaa olur mu abi hiç? İlla ki biz yabancı teknik direktör getirip sonra sözleşmesini fesh edip yüklü tazminat ödemeden olur mu? Ayıp olur öyle olursa. ![]()
Okulları tatil görsem yeter bana 😁
Çok tatil yaptınız Mustafa yattıklarınızın yerine say olmaz mı? ![]()
Kırıkkale beklenileni maalesef alamadı yağdı eridi geçti yağıyor ama bi yandan eriyor tuhaf bi havası var memleketin ama buna şükür nede olsa her damla bereket
Daha güzelleri iyileri gelir inşallah karasallık olduğu sürece az bir soğuma ve yağış denk geldiğinde sizde de güzel birikimler oluşur.
Beklentinizi düşük tutun arkadaşlar sonrası kötü oluyor. İnşallah görünenden daha çok yağması dileğiyle.
abi özele bakar mısın tekrardan UsTaD
Halettim abim. :olumlu:
Yarın bizim köylerden araçlar beyaz iner :D
Ne güzel işte kar gören yerler ne güzel olmuştur.
Kafa çalışmıyor işte abi,😃😃
Bu arada size iyi haberim var istanbulda Kar yarın akşam başlayabilirmiş başka forumdaki ustalar söyledi.
Çalışır Yusuf bazen insanın aklına gelmez bildiğini unutur. Senin ki de o misaldir.
Yarın akşam yüksek yerler belki görür