Maşallah maşallah iç Anadolu bölgemize beklenen kar yağışları görülmüş. Konyam çok güzel olmuş.
UsTaD tarafından yazılan gönderiler
-
-
Geçen sene Esenyurt'taydımbu sene Bakırkoy'e taşındım. Umut da haliyle azaldı
% 30 daha şansını azaltmışsın bence kardeşim.
-
850 hPa sıcaklık haritasına yakından nasıl bakıyorduk link atar mısınız
Meteocil'den 850 hpa haritasını hangi gün ve saat sana lazımsa onu indir. Sonra yakınlaştır Yusuf.
-
Ülke sistemi olmasını bekliyorum ya hep ya hiç
Attığın görselde gözükeni söyledim hocam. Ülke sistemi olması için soğuklar yanlış yerde toplanmış.
-
Ve pazar gününüz güzel geçer umarım hayırlı olsun.
Bu havada çok güzel uyunur Yusuf.

-
Bedesten çarşı girişi, Anıtpark.

-
Hayırlısı Olsun inşallah.
-
Seni bu yüzden seviyorum kimseyi kendinden üstün görmeyen insanları çok severim
Bende seni seviyorum canım kardeşim.

-
12 aralık itibari ile bu forumda 3 yaşımı doldurduğumu farkettim. Sistem takip ederken yeri geldi üzüldük, yeri geldi sevindik, yeri geldi efsaneler kaçırıp depresyona girdik, ama hiç bozulmayan bir aile ortamı vardı. İyiki kayıt olmuşum bu foruma. Emeği geçen herkese teşekkürler.
İyi geceler
ailesi 
İyi geceler Kemal kardeşim hayırlı olsun. İnşallah nice uzun seneler beraber sistem kovalamaya devam ederiz.
-
UsTaD abi sana noldu moderatorlüğün gitmiş normal üye olmuşsun
Ben zaten hep normal üyeydim Yusuf, ne kimseyi kendimden üstün gördüm ne de kimseyi kendimden aşağıda gördüm. Yetki, rütbe gibi şeylerin benim için önemi yok.
-
Akşam eve aldım ısıttım karnını doyurdum geri saldım.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hocam gelirse Marmara sistemi gibi görünüyor.
-
Şuanki yağis guzel ama tutmuyor gece kuvetlenirse ortu guzel olur ama sicaklik sıkıntı
Zamanın varsa Akyokuş'a çık kardeşim, güzel görüntüler göreceğine eminim.
-
Sabah güncellemesinde gfs bir seyler deniyor sanki
İşi bozan yine Atlantik'teki Alçak basınç. Önceki senelerde de aynı Alçak basınç bir çok sistemin üzerimizden doğulamasına sebep olmuştu aynı senaryo yine devam ediyor gibi...
-
Zaman ayırıp gecenin bu saatinde güncelleme takibinde eşlik eden hava meraklısı arkadaşlarım, kardeşlerim, büyüklerim hepinize iyi geceler. Gelmese bile gelme ihtimalini izlemek dahi güzel.
Seninde eline diline yüreğine sağlık kardeşim. İnşallah güzel sistem almak dileğiyle.