UsTaD tarafından yazılan gönderiler
-
-
Diego Costa'nın menajeri, İspanyol basınına flaş açıklamalarda bulundu.
Costa'nın menajeri Pedro Santos, AS gazetesine,
"Beşiktaş yöneticileri birkaç gün içerisinde resmi teklif yapacaklarını söylediler. Oyuncum, Şampiyonlar Ligi'nde yer alacağı için siyah-beyazlı formayı istiyor. Türk kulübünün projesi de kendisine çekici geldi. Diego Costa'nın derdi para değil. Öyle olsa Arap ülkelerine giderdi" ifadelerini kullandı.
Pedro Santos, Süper Lig'e yükselen Adana Demirspor'dan da telif aldıklarını belirtti.
Diego Costa'nın menajeri ayrıca şunları söyledi:
"Ara transferde Trabzonspor, geçen yıl da Fenerbahçe oyuncum için teklifte bulunmuştu. Ama şu anda tek görüştüğümüz kulüp Beşiktaş"
KAYNAK : Fotomaç
-
Anektod
-
Beşiktaş’ta Ghezzal ateşi söndü
Ghezzal Beşiktaş’ta devam etmek istemediğini Sergen Yalçın’a bildirdi
Fenerbahçe oyuncuya aday kulüpler arasında
Şaşırdım doğrusu laf yok Aboubakar’ı beklemiş
Bu haberin doğru olduğundan şüpheliyim. Menajeri ile ilgili yapılan ilk görüşme olumlu sonuçlanmadı. Dün milli takımda yaptığı açıklamada Beşiktaş'ta kalmak istediğini belirtti.
-
Avusturya ve Ukrayna en fazla puan topladığı yılları bırakıyor bu fırsatı tepmeyelim bence zaten Belçika dışında herkes en fazla puan topladığı yılı bırakıyor
Açıklama yazından bişey anlamadım Mustafa.

-
-
Filede Rusya yi 3-2 mağlup ettik bunu da yazalım arada kaynar gider.
Mac sonucu 3-2
Vay be maşallah kızlara Rusya güçlü takımdır helal olsun.
-
3 yıllık anlaşma maaşı yıllık 6.5 milyon Euro
Adam bence yatmaya gitmiş la ben de olsam Beşiktaş’a gitmem söyleyeyim
mustafa28bu işler karakter işidir, böyle konularda Alex'in üzerine tanımam. Aboubakar iyi golcü yada iyi oyuncu olabilir. Devamlı nükseden ve ciddi derecede Futbol hayatını bitirebilecek sakatlığı yüzünden risk almak hayalcilik olur. Yolu açık olsun bakalım.
Ayrıca;
Beşiktaş'ta sakatlık bahanesiyle son 10 maça çıkmayan ve Al-Nassr'a transfer olan Aboubakar'a ilk tepkiler takım arkadaşlarından geldi. Rachid Ghezzal, Valentin Rosier ve N'Koudou, Aboubakar'ı Instagram üzerinde takip etmeyi bıraktılar.
-
-
Mustafa Trabzonspor'a hayırlı Olsun. Yaşına göre beklenmedik performans sergilerse faydalı olur. Bende kendi fikrimi belirteyim. Eğer karşılaştırma yaparsam Hamsik benim gözümde Holosko'dan bir gömlek daha üstün bir oyuncu.
-
Telefonunun camı kırık diye alay konusu olan Liverpool'un Senegalli futbolcusu Sadio Mane:
"Aç kaldım, tarlada çalıştım, yalın ayak oynadım, 10 Ferrari 20 elmas saat ve jet almak yerine , fakirlere okul yapıp yiyecek ve giysi yardımı yapmayı tercih ediyorum."
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
U21 Avrupa şampiyonasında Final'de Portekiz'i 1-0 yenen Almanya şampiyon oldu.
-
Kuzey, Orta Amerika ve Karayipler Futbol Konfederasyonu (CONCACAF) tarafından ilk kez düzenlenen Uluslar Ligi'nde ABD şampiyon oldu.
ABD, Colorado eyaletinin başkenti Denver’da oynanan final maçında Meksika'yı ağırladı.
Normal süresi 2-2 biten karşılaşmayı uzatmalarda 3-2 kazanan ABD, şampiyonluğa ulaştı.
Ev sahibi takıma kupayı getiren golleri 27. dakikada Giovanni Reyna, 82. dakikada Weston McKennie ve 114. dakikada penaltından Christian Pulisic attı.
Meksika'nın gollerini ise 1. dakikada Jesus Corona ve 79. dakikada Diego Lainez kaydetti.
-
Fransa Lig 1 ekibi Olimpik Lyon'un, yıldız futbolcu Pelkas için kulübün kapısını çaldığı aktarılmıştı. Fransız ekibinin yetkililerinin ilk etapta Fenerbahçe'ye 6 milyon euroluk bonservis önerisinde bulunduğu ortaya çıkmıştı.
Bu teklifi reddeden Fenerbahçe yönetimine Lyon'dan yeni bir cevap geldi. Fransız kulübü, Dimitrios Pelkas için fiyat artırımına gitti ve Fenerbahçe'ye 7.5 milyon euroluk yeni teklifini iletti.
Fenerbahçe en az 10 milyon euro istiyor
Bununla beraber Fenerbahçe yönetimi, Pelkas için kararını verdi. Sarı lacivertliler, Pelkas'ı 10 milyon eurodan aşağıya satmaya yanaşmıyor.
Yüzde 20'si PAOK'un!
Öte yandan Fenerbahçe, PAOK ile yaptığı kontratta, oyuncunun bir sonraki satışından %20'lik payı Yunan kulübüne vereceğine dair maddeyi imzalamıştı.
-
Fenerbahçe Liverpool'un Yunan'lı sol beki Kostas Tsimikas'ı kiralamak için girişimde bulunduğu öğrenildi.