22'sinde doğu Karadeniz kar yağışı alıyor. Sahiller dahil.
UsTaD tarafından yazılan gönderiler
-
-
Böyle gelirse, sistem Doğu Anadolu için efsane olur.
-
Şu anki çıktıya göre Pazartesi akşam saat 21 civarında megakentten kar haberleri gelecektir..
Çekmeköy için konuşuyorsan Evet, ama sahiller kar bile göremez.
-
Atlantik'teki parazit işi bozar. Soğukları doğulatır. Önemli olan orası.
-
En sevdiğimiz model ECMWF oldu soğuk için havada uçuşan kar taneleri ciddi bir yağış yok neyse -18.5 gelecek mi
Kafkaslar için konuşuyorsan "Evet"

-
Atlantik'teki AB;
"Ben bu oyunu bozarım".
-
Ben hislerime hep guvenmişimdir biliyordum zaten bu salgının başımıza çok bela olacagini
Salgın küresel, sadece artık bu gerçekle yaşamayı öğrenmemiz gerek, ta ki normal bulaşıcı bir virüs hastalığına dönene kadar.
-
İstanbul'da 5 cm örtüye razıyım.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
UsTaD Hoşgeldin, bu sene sistem takibi yok mu 😂
Sen paylaşırsan takip etmeye geliriz.

Çok yoğunum, iş ve derslerden vaktim kalmıyor gibi haftada iki boş günüm var. O da akşamları oluyor, aktif olamayacağım içinde zaten adminliği bırakmıştım.
Hoşgeldin UsTaD abey 🤠
Hoşbulduk canım benim, özledim sizleri.

-
UsTaD abim nerde yav 🤔
Heh işte geldim abim, beni sormuşsun dedim geleyim. İki kelam edeyim, Arda'ya foruma selam edeyim.

-
Deno06 bizim buralara imzanı bırakmışsın.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bi nevi ırkçılık yapmış olurlar dimi😅 ne demek avrupayı yayınlayacaksın asyayı yayınlamayacaksın!
Accuweather Asya için sonbahar tahmini yayınlamadı diye biliyorum.
-
Trabzonspor'da çapraz bağları kopan Gervinho, sezonu kapattı.