Teyit edilmemiş bir bilgi vereyim, sadece duyum diyeyim. Accuweather bu sene Asya tahmini yayınlamayacakmış.
UsTaD tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
cografyaciburak heyecan ile bekliyoruz hocam. Elinize sağlık.
-
imkani yok saadet. bu sefer gecicem diye elimde mause bekledim. mustafa abiyede demedim sozde surpriz yapicam ya tam paylasa basarken mesaj geldi konuda paylasim yapildi diye

Sizin bu olay hababam sınıfında ki çakmak çekme yarışına benzedi sanırım. :D
-
Whisper Aktifliğine yetişmek çok zor 😂
Hızlı ve aktif.

-
Cümleten hayırlı geceler olsun inşallah ❤️
Hayırlı geceler olsun kardeşim.
-
Hayırlı geceler herkese Allah'a emanetsiniz
Hayırlı geceler güzel kardeşim.
-
Yasin71 yeni yaşın hayırlı olsun. Sevdiklerin ile beraber Sağlıklı mutlu huzurlu nice güzel yıllara.
-
Mesut bitmiş kafasinda topu bitirmiş sorumluluk alayim da takımı kurtarayım hiç oralarda değil.Geleyim fenerde 2 3 sene maaşimi alayim sonra mvkili falan olurum bunları düşünmüştür ilk geldiğinde.Dolayısıyla periera nın yaptıgı tek doğru iş mesutu yedek bırakmak.Fb bu yönetimden kurtulmadıkça başari gelmez önce temizlik yönetimden başlayacak.
Pereria'nın oyun mantalitesi topu hızlı kaparak, hızlı hucüm'a kalkmak. Mesut böyle bir oyun yapısında asla oynamaz oynayamaz. Pas'a dayalı oyun mantığı Mesut'un en etkili olduğu oyun tarzıdır. Bunu Real Madrid'te oynarken gördük. Arsenal'de de aynı mantığı yürüten Mikel Arteta ile bu yüzden anlaşamadı. Yusuf Şimşek Beşiktaş'a gelmişti yaşlıydı asla oynamaz dediler. O Sene Mustafa Denizli ile beraber Beşiktaş'ı şampiyon yaptı. Saha da olması yetmişti. Ben yetenekli oyuncuların iyi kötü günü olabilir ama böyle oyuncular oynayarak form tutar, oynayarak kazanılır. He birde Mesut asla 3-4-3 yada 3-5-2 sisteminin oyuncusu değil.
-
2004 siklonik fırtınası, Silivri ile İstanbul otoban yolu kapandı, iş çıkışına denk geldiğinden onlarca kişi otobanda mahsur kaldı. 3 gün elektrikler yoktu. 3 gün minibüs hatları çalışmadı. İşyerleri mecbur tatil edildi.
-
Alex nasıl Alex oldu, her gelen hoca oyun düzenini onun üzerine kurdu, Fenerbahçe'de devasa bir beyin var ama kullanamıyor benim gördüğüm bu, oyunu Mesut Özil üzerine kuracaksın ki, bak bakalım neler oluyor neler.
-
2017 olsun bizim olsun diğerlerine yaşım yetmiyo

2004'ü görseydin 2017 asla demezdin.

-
Herkese günaydın
Günaydın Arda hayırlı günler.
-
kasim sıcak gecicek
Bakalım Salih yaşayıp görelim, illa ki bi pastırma sıcağı görürüz ama sen yine de verisiz böyle şeyler yazma olur mu?
-
"Cebindeki paranın ebediyyen senin olmasını istiyorsan," dedi Aşkî "o parayla açları doyur, çıplakları giydir, ağlayanların gözyaşını sil."
Hayırlı sabahlar.