UsTaD tarafından yazılan gönderiler

Fenerbahçe'deki ilk yılında 38 maçta 4 gol ve 1 asistle başarılı bir grafik çizen Mert Hakan Yandaş'a Atalanta talip oldu.

2.5 MİLYON EURO

İtalyan ekibinin, milli futbolcunun bonservisi için 2.5 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı belirtilirken son kararı yeni teknik direktör verecek.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Aday adayı 🙂. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim

Genç değil ama yetenekli, çalışırsa Tugay Kerimoğlu gibi olabilir.

Şampiyonlar Ligi'ne 2. ön elemeden katılacak olan Galatasaray'ın muhtemel rakipleri ise Celtic, PSV ve Sparta Prag oldu.

2. ön eleme muhtemel rakipleri böyleyse play off düşünülmez.Her zaman ucl ön elemeleri zor oluyor.Fener e arsenal sahktar donetsk monaco gibi rakipler çıkıyordu play offta.

Bence denk takımlar, Galatasaray eğer acele edip, karışıklıktan kurtulursa bu turu da geçer.

Fenerbahçe zaten şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynayan en şanssız Türk takımı. Genel'de çok güçlü takımlar denk geliyor.

Gsnin de ön elemesi vardı ucl de orda kesinlikle elenir avrupa ligine katılır.Gruptan çıkar dediğim yani avrupa ligi gruplarından çıkar

Bende öyle düşünüyorum. Galatasaray'ın durumu çok karışık, yönetim teknik direktör transfer vs vs. Bakalım bu karmaşa içinde ne kadar hazırlanabilecekler.

Estagfurullah abem benim özrü gerektirecek durum yok.Ama siz olayi fanatikliğe çekiyorsunuz ayni şeyi fb için yazsaydım gülme emojisi bırakip geçerdiniz.Yani rio ave yenilgisinin hiçbir savunuluacak yani yok.Whisper dayımın dediği avrupa takımlarıyla makas çoktan açıldı bunu demeye çalışıyoruz.

Fanatik bir insan değilim Mehmet'im. Asla olmadım. Rio Ave'ye elenmek değil, sen gazete başlıklarında yazılana göre yorum yapıyorsun. He umrumda mı inan ki bile değil, Hani sezon başında ki Rio Ave Milan'ı dahi eleyecek durumdaydı. Her takım böyle takımlara elenir gider.Böyle maçlar olur geçer unutulur gider. Önemli olan genel başarıdır. Benim demek istediğim bu gazete başlıkları okuyucu çekmek için ilginç başlık atmaktan çekinmezler. Aynısını Fenerbahçe için yazsaydın yada Fenerbahçe aynı durumda elenseydi. İnan o konuda sana cevap yazardım. Selametle kardeşim. Yoksa benim hiç bir takımla işim olmaz. Bütün Türk takımlarının Avrupa'da başarılı olmasını isterim ve gurur duyarım.

Ala ala ben derdimi anlatamıyorum. Tmdir abem haklısın ben yanlışım devam böyle :olumlu:

Yanlış anladıysak anlaşıldıysak affola Mehmet, ben senin yorumun üzerinden yazdım. Kusura bakma Özür dilerim.

Kök söktürdü falan da sonuçta Milan ı elemedi. Kimse de küme düşen Rio Ave milan a kök söktürmüştü diye başlık da atmadı. Ama Türkiye şampiyonunu eleyen Rio Ave kendi liginde küme düştü diye başlık atıldı ;)

Gazete başlıklarına göre Futbol takip ediyorsan, kendini yorma Mehmet. Rio Ave Beşiktaş'ı penaltılar ile eledi, penaltı %50 şans %50 beceridir. Milan'a da penaltılar ile elendi. Tuchel ilk senesinde Şampiyon oldu diyorsun, Sergen Yalçın'da ilk senesinde Şampiyon oldu. Böyle benzetmeler ucu bucağı olmaz sürer gider. Tuchel'i PSG kovmuştu onu da söyleyeyim. Chelsea'de Ucl şampiyonu oldu. Bazen maya tutar bazen tutmaz.