UsTaD tarafından yazılan gönderiler

Akşam gazetesinin haberine göre; İspanyol basını G.Saray'dan yıllık 5.9 milyon dolarlık bir kazanç elde eden ve ayrılırken de 3 milyon euro alan Falcao'nun maaşını açıkladı.

El Mundo'nun haberine göre, Kolombiyalı golcü, yeni takımı Rayo Vallecano'dan yıllık 1.2 milyon euro kazanacak. Üstelik takımı ligde tutamaz ve hedeflenen kadar gol atamazsa bu ücret daha da düşecek. Sözleşmede bu parayı alabilmesi için, "Takım ligde kalırsa" maddesi var.

Gol bonusları da bulunuyor.

İspanyol basını, Falcao'nun Galatasaray'dan sözleşmesinin bitimine 1 yıl kala hem özgürlüğünü hem de tazminatını aldığını da hatırlattı.

bi cacık çıkmaz reis umudum yok benim bazen yenilsin diye bakıyorum hoşuma gidiyor haketmiyorlar futbol yok oyun yok orta sıralarda tamamlar işte ne olacak başka

Samsunspor maçı çıkış maçı olarak düşünmüştüm.10 kişi kalan Tuzlaspor'u yenemeğince fikrim değişti.

bursanın maçı var ankaragücü ile bakalım ne yapcak iyice pasifleştiler son zamanlar 1 haftada fatih tekkeyi gönderdiler artık nolduysa aralarında yeni aldıkları futbolcuları işe yaramaz deyip sözleşme feshetme dedikoduları vardı kulüp karışmış şampiyon olan takım ne hale geldi ya yazık

Bakalım kan değişimi nasıl bir sonuç almalarını sağlayacak.

Trabzonspor'u akşam zorlu bir maç bekliyor.

Bülent Korkmaz, Alanyaspor'un başına geçtikten sonra Akdeniz ekibi 3 maça çıktı.

3 maçı da gol yemeden kazandı...

🔸 Giresunspor 1-0

🔸 Galatasaray 1-0

🔸 Kasımpaşa 2-0

ANTHONY JOSHUA OLEKSANDR USYK AĞIR SİKLET BOKS MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

İlgilenenlere maç başlıyor.

Karşılaşmanın Türkiye'de yayıncı kuruluşu bulunmuyor. Ancak, 25 Eylül Cumartesi günü TSİ 22.00'da gerçekleşecek mücadele öncesi ve sonrası detaylar Sky Sports Boxing YouTube kanalından izlenebilecek. Karşılaşmanın canlı yayın hakları bulunan Sky Sports'un, yayın hakkı bulunmayan ülkeler için Youtube üzerinden yayınlama düşüncesi henüz netlik kazanmadı. Ancak en olumsuz ihtimalle müsabakanın ilk 30 dakikası için Youtube üzerinden yayın yapılması bekleniyor.

Yusuf Demir sırf Avusturya milli takımını seçti diye sosyal medyada Barcelona’ya giden 5.türk olarak anılmasını istemeyenler var burada suçlu yine Şenol Güneş de ayrı olarak o zaman Mesut Özil de türk olarak değerlendirmesinler de görelim ama işlerine gelmez

Şimdi durumu sana özetleyeyim.

Mesut Özil, Almanya ile Türk milli takımı arasında tercih yaptı, Almanya Türkiye milli takımından daha iyi bu bir sebep olabilir.

Yusut Demir, Avusturya ile Türk mili takımı arasında seçim yaptı, Avusturya'yı tercih etti.

Avusturya milli takımı ile Türkiye milli takımı arasında pek fark göremiyorum.

Mesut Özil'in seçimi mantıklı, Yusuf Demir'in seçimi mantıksız.

bugün 2. aşıyı oldum sınovac ilk aşı sol omuzda bölgesel lokal soğuma yaptı sonra beynimin üst kısmında uyuşma vucutta ateş basma oldu ishal yaptıydı ( normalde ishal falan çok zor olurdum çok nadir)

2. dozda ise gündüz birşey yoktu şı an sırtımda çok ağrı var yatağa uzandıktan 5 dk sonra ağrı başlıyor sigarada içiyorum günde en az 1 paket acaba ondanmı ? aşıdanmı ? onun dışında herhangi birşey yokl ciddi ağrı var sigarada baya içiyom paso :çay: sigara acaba bumu etkiledi sırtım komple ağrıyor yoğurt falanda yedim ağrıdan uyuyamadım :( yoksa tesadüfmü hepsi

Bende 2 doz sinovac oldum, bu kadar etki etmedi. Sadece hafif kol ağrısı oldu ve geçti. Geçmiş olsun.