UsTaD tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
AVRUPA ŞAMPİYONU 🇹🇷💪
Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası’nda İspanya’yı 6-0 mağlup ederek Avrupa Şampiyonu olan Ampute Milli Takımımızı tebrik ederiz.
Sizinle gurur duyuyoruz. 👏🏻
-
Beraberlik maçlarında yine berbare kalınırsa ne oluyor çok merak ettim

Bu sefer yüz yüze maç yyapılıyor.

-
accunun elemanlarindan ben noll aralikta ssw bekliyor.erken kis olacak demeye getiriyor.muhtemelen kasim aralik ayinda istanbulda dahil kar ihtimali var.endeksler negatife ine bilir bu durumda. Bu da ozellikle bati kesimlerin sert kis gecirme ihtimalini artiriyor. Yinede kasim ayi tahminlerini gormek lazim.
Emeğinize sağlık üstad, inşallah beraber güzel sistemler takip etmek dileğiyle. :alkıs:
-
Hayırlısı olan buymuş diyelim 😂😂
Öyle... :D
-
🔥 TFF, A Milli Takım’ın başına Stefan Kuntz’un getirildiğini açıkladı.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Teşekkür ederim ama muhtemelen unutmuştur, yarın için düşük sıcaklık tahmini yapabiliriz aslında. Daha iyi eşitlik olur
Şöyle söyleyeyim, senin bu kısa zaman diliminde siteye girerek bu beraberlikten haberinin olmayacağını düşünmüştüm. Haksızlık olmasın diye sen sitede online olduktan sonra bende tahminimi yazayım diye düşündüm. O arada uyuyakalmışım. Durum bundan ibaret.

-
Aha yandık
Aha yandık.

-
Bolu'da fena gökgürültülü fırtına çıktı bayağı da yağmur yağıyor şu an
Hayırlı olsun. Bu sene Bolu kışı olabilir.
-
Ampute Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası'nda Rusya'yı 5-2 yenerek finale yükseldi. Milliler, yarın finalde İspanya ile karşılaşacak.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
Hayırlı günler herkese..
Sessizlik devam ediyor..Sezon da gürültü edenleri ban edecem ona göre

Hayırlı günler Olsun abi.
-
Hava böyle giderse bende erken bekliyorum bu yıl ilk karı
Hadi inşallah Reis.