PSG'nin dün akşam satışa çıkardığı Lionel Messi formaları tam 7 dakikada 150.000 adet satarak anında tükendi.
UsTaD tarafından yazılan gönderiler
-
-
Selamlar sele gitmeden toplasak keşke su fındığı 😆
Bu arada su anda bu mesajı koltuğun tepesinden yazıyorum çünkü internet çeken başka yer yok güya Altınordu ya 20 dakika köyüz 🤦🏻
Aleyküm selam Arda mobil verici uzaksa ya da köy engebeli ise sinyal zayıf gelir. Neyse bakalım inşallah işiniz denk gelsin.
-
Hayırlı sabahlar cümleten, aşı muhabbetini de kapatalım lütfen arkadaşlar.
-
UsTaD 1500 tane iddia var. Neye inanalım? Ben aşı olmam gerektiğini düşünüyorum. Kaç doz olursa hepsini olacağım. Geldiği gün olacağım. Tedbirimi alayım abi. Bir şey olacaksa da olsun🙃
Aşı karşıtı değilim demiştim. İsteyen olsun.

-
Yani senin tercihin elbette abi. covid olduğun zaman (Allah korusun) etkilerini sen görürsün. Ama sebebini merak ediyorum 🤔
Avrupa Birliği'nin gizli belgelerine ulaşan Alman NDR ve MDR televizyonları ile Süddeutsche Zeitung gazetesi, AB'nin BioNTech aşısına soğuk baktığını, aşı pazarlığı görüşmelerinde bir anda ABD'den gelen avukatların “pazarlık masasında” oturduğunu yazdı.
Belgeler, AB'ye bu aşıları kamuoyu baskısıyla “adeta zorla” satıldığını gösteriyor, konu Alman basınında ayrıntılı olarak tartışma yarattı.
AB'nin aşı temininde sıkıntısının nedenleri tartışılırken, aşı pazarlığını yürütenler suçlandı. Onlar da ABD'li Pfizer/BioNTech ile Moderna'nın aşı siparişlerinde yaşanan sorunları öne sürdü. AB'nin geçen yıl haziran ayında bir komisyon oluşturduğu, incelemeler sonrasında Pfizer/BioNTech ile Moderna aşılarına bakış değişti.
-
Aşı olmayın diyenler buna cevap versin lütfen,aşıyı neden olmayalım içinde ne var siz biliyorsunuz herhalde ondan böyle diyorsunuz bilmiyorsanız boş yapıyorsunuz güvenmiyorum diyorsanız o başka aşının nasıl yapıldığını belgesel yaparlar onuda anlamazsınız niye tıpçı değilsiniz ondan yani biraz mantıklı düşünün geçmiş virüsler nasıl atlatıldı kahin misiniz siz aşılar zararlı diyorsunuz bundan bir kaç sene sonra etkileri çıkacak diyorsunuz bırakın Allah aşkına boş yapmayı aşı olmam diyenler korona ya yakalanip atlatinca tekrar aşı olmazsa birdahaki yakalanislarinda çabuk gitsinlerde diğer tarafa insanları hasta etmesinler.
Ben aşı olmadım mesela, 6 aylık çalışmayla acil koduyla dünyaya aşı dağıtımı yapmak ne kadar mantıklı ise, benimde aşk olmamam o kadar mantıklı.
-
Mbappe, PSG yönetimine takımdan ayrılmak istediğini iletti.
-
Yıllık 35M € aldıktan sonra şükür namazını kılan Messi.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Galatasaray 2 ay önce sözleşmelerinin bitmesinin ardından %50 zamla kontratlarını 2'şer yıl uzattığı Ömer Bayram ve Emre Taşdemir'in kontratlarını Fatih Terim'in isteği üzerine feshetmek istiyor.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Fenerbahçe’nin yeni logo kullanımını, TFF kabul etti.
Semih Ö. İnşallah diyelim.
-
SON DAKİKA ; Galatasaray eski başkanı Mustafa Cengiz'in beyninde tümör tespit edildi.
-
Zonguldak Bölüklü Yaylası
Semih Ö. hep paylaşıyorsun da hiç gel abi seni gezdireyim demiyorsun.

-
Alperen Şengün 19 yaşında Houston Rockets tarafından bu sene Beşiktaş'tan 16.sırada Draft edildi. Türkiye'nin Pau Gasol'u olacak gibi.
Houston Rockets'ın 111-91 galip ayrıldığı maçta 24 dakika 49 saniye süre alan Alperen Şengün, 21 sayı 8 ribaund 3 asist 1 top çalma 4 blokla oynadı.
Yaz Ligi'ndeki ilk maçında takımının Cavaliers'ı 84-76 yendiği karşılaşmaya da ilk 5'te başlayıp 27 dakika 15 saniye süre alan Alperen, 15 sayı, 15 ribauntla "double-double" yapmıştı.