2003 yılında Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger: "Drogba 100 euro etmez"
Drogba: "Kendi fikri,saygı duyarım."
😎Drogba Arsenal'e karşı oynadığı 17 maçta 16 gol attı.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur2003 yılında Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger: "Drogba 100 euro etmez"
Drogba: "Kendi fikri,saygı duyarım."
😎Drogba Arsenal'e karşı oynadığı 17 maçta 16 gol attı.
Seminer
Sadece 20. yüzyılın değil muhtemelen dünya tarihinin en çok hayat kurtaran adamıdır. Modern aşı çağının babasıdır. Kabakulak, kızamık, suçiçeği, zatürre, menenjit, kızamıkçık, hepatit a, hepatit b başta olmak üzere 40’a yakın aşıyı kendisi geliştirmiştir. Şu anda dünyada en çok kullanılan ilk 14 aşının 8’i Maurice Hilleman‘ın eseridir. Hiçbir keşfine ya da icadına kendi adını vermeyecek kadar mütevazı bir insan olduğu için adını pek az insan bilir.
Newfoundland ve Labrador, Kanada
Mylius-Erichsen, Grönland
Karbon Dioksit ile Küresel Isınma arasında bir ilişki olduğunu, 1856 yılında ilk söyleyen kişi Eunice Newton Foote’dir.
Bir Fetva;
Oruçlu iken Göz damlası kullanmak orucu bozmaz.
Kruvazör
Manchester United, UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk turunda Old Trafford Stadı'nda İtalya temsilcisi Roma'yı konuk etti.
Manchester United, Roma'yı 6-2'lik net bir skorla yenerken, Fransız yıldız Paul Pogba takımının 5'inci golünü kaydetti.
"HURMA YEDİM, SU İÇTİM"
Pogba, maç sonrası yaptığı açıklamada, "Devre arasında hurma yedim ve su içtim. Allah bana güç verdi. İstediğimizden daha iyi bir sonuç elde ettik, çok mutluyuz." dedi.
Enjektör
Sis olunca ertesi gün hava sıcak ve güneşli olur.