Doğum günün kutlu olsun Semih Ö.
Sevdiklerin ile nice güzel sağlıklı mutlu yaşlara.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDoğum günün kutlu olsun Semih Ö.
Sevdiklerin ile nice güzel sağlıklı mutlu yaşlara.
Atom Karıncanın Sivasspor'u
8 eksikle 1-0'dan geri dönüş!
Total yenilmezlik serisi: 19 maç
Avrupa'da bu sezon 3'te 3!
Son iki sezonda Avrupa'da en fazla galibiyet alan Türk takımı
19 maç
12 galibiyet
7 beraberlik
Tebrikler Rıza Çalımbay.
İyi bir forvet bu işi tamamlar sebebi ise şu an Koita olsaydı bence 6-3 biterdi maç hatta moralleri bozulsa 6-2 bile olabilirdi
Ben stoperler iyi değil diyorum, sen forvet diyorsun Mustafa E Bakam.
Büyük İhtimalle Koita oynar haftaya
Trabzonspor'da İsteyen kişi oynasın, defans göbeği çok yumuşak bu açığı gidermeleri lazım.
Eleştiri;
Bir zamanlar Real Madrid'i Juventus'u acaba eleyebilirmiyim diyen Galatasaray şimdi kendisinin en az 3 seviye altı olan St Johnstone'yi eleyebilirmiyim diyor.
Acaba bu sonuçlara rağmen hala vardır Fatih Terim'in bir bildiği diyen kişiler mevcut mudur?
Güzel şarkı abi kışın model yorumlama konularına cirit Atmanı bekliyorum ustalığını konuşturursun 🙂😄😄
Ben cirit atarsam yüzün güler Yusuf. ![]()
Herkes geçebilir diyor
Takip edelim bakalım.
Duymadım abi duymuş oldum şimdi EyvAllah ta gerçekten yüzümü güldürdün abi o kadar hoşuma gidiyor ki senin şu hava işlerine karışman ay fena oldum şimdi 😄
Aklıma bu geldi ![]()
UsTaD abi hadi bize İstanbul'un 1 haftalık havasını anlat 😀😀😀🤪
"İstanbul'un havasına kızına güven olmaz"
diye bir söz var Yusuf duydun mu? Duymadıysan duymuş oldun. :D
İsmi cismi duyulmayan kadro kalitesi bizim takımlardan kat kat düşük olan takımlara karşı aldığımız sonuçlara bak. Püüü yazıklar olsun. Sivasspor'u ayrıca tebrik ediyorum.
Evet ecmwfnin yaz başarısı yüksek gidiyor son sistemlerin çoğunda başarılı
Eline sağlık Fevzi Burak Hocam. :alkıs:
Üstad abi sende hava işlerine girmeye başladın vay be 😄
Az çok bizde biliyoruz 2017'den beri buradayız. O kadar olsun Yusuf artık dimi. ![]()
Son Doğu Karadeniz'de görülen sistemde ECMWF yağış olarak nokta atışı yapmıştı. Dikkate almak gerekir
Yaw bu mgm'ye bakıyorum bolu'ya aşırı yağış vermiş bide diğer modellerin yağışına bakıyorum gayet normal seviyede yağış var bunlar neye göre böyle aşırı yağış falan yazıyorlar?
MGM= ECMWF
Trabzonspor’un direk şansına hayranım arkadaş 3 direk maçta
Molde’nin şansına da hayranım 3 İsabetli Şut 3 Gol 👏
Direk boşuna yok Mustafa atacaksın büyük takımsan bu sonucu almayacaksın hele ki böyle takımlar karşısında. Hele ki ülke puanına bu kadar ihtiyaç varken.